Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina009

czy mogłam zajść w ciąże??

Polecane posty

Gość alina009

jestem w lekkiej rozterce ...jestem pełno letnia chodź jestem JESZCZE dziewicą(...)mam chłopaka który jest bardzo wyrozumiały wie ze jeszcze nie jestem gotowa na swój pierwszy raz_on na nic nie naciska/nie nalega.Dużo ze soba rozmawiamy na tematy intymne i on wie czego ja oczekuje i czego bym nie chciala...Mianowicie niechcianej ciąży!Ale ostatnio uprawialismy peeting bawilam sie jego czlonkiem a on moja pochwą...(...)Chcialam sie dowiedziec czy mogłam zajść w ciąże??pomimo tego ze nie było wytrysku a on nie dotykał mojej pochwy członkiem tylko palcem...mam nieregularna miesiaczke i ciezko mi wyliczyc dni plodne;/...Oczywiscie po każdym dotkniecju jego czlonaka myłam rece.Wiem że faceci maja plyn prejakulacyjny w którym są plemniki ale nie są skłonne one do zapłodnienia i są obumarłe...Rozmawialam z chlopakiem o moich obawach czy mogłam zajsc...A on mi powiedzial ze do zaplodnienia potrzeba 2 rzeczy stosunku i wytrysku i nie mogłabym byc w ciązy po czymś takim bo bylo by to nie realne....A ostatnio zauwarzyłam zmiane w moim brzuchu jest taki wiekszy i miekki chodz ostatni spadłam z wagi...i nie wiem co mam o tym myslec czy jestem w ciazy czodz nie mam objawów ciążowych omdlen,wymiotów itd czy poprostu tak mi sie wydaje bo schudłam ??? Prosze was odpowiedzcie na moje pyt?Pozdrawiam

Gość cosinuss
to pewnie twoja psychika.plemniki musialyby zostac przeniesione wglab twojej pochwy. wrzuc na luz,choc wiem ze to trudne:)