Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy mi nic nie wychodzi

KOLEJNY OKAZAL SIE DUPKIEM !!!!

Polecane posty

.. i co mam zrobic ?????? szukam wszedzie...na prawde wszedzie... a tu nic! kazdy zostawia mnie lub przestaje sie odzywac !!!! grrrrr !!! jestem wyksztalcona..mila... rozgadana dziwczyna! nie narzekam na brak adoratorow..ale ? no wlasnie!!! dlaczego wciaz jestem sama!!!! czego faceci szukaja ???? gotuje.. pieke... :) mam duzy bagaz doswiadczen zyciowych..mam takze cele, do ktorych daze, wiec o co tu chodzi ??????? wrrrr jestez zdruzgotana i poirytowana..mam dosyc byc tylko przyjacolka!!!! rozumiecie mnie ? dosyc!!!!!!!!!!

Gość looleek
Szkoda ja bym chętnie powiększył swoje grono przyjaciół :(

tak..czasami kiedy wiem, ze moge... a jak juz moge ..to ONI.. " jestes super kumpela! najlepsze rozwiazanie to przyjazn! " ale ja mam przyjaciol..chce wreszcie kochac!!!! kochac tego ktorego ja chce !!!!

Gość Ehhhhhhhhhhh
mam tak jak Ty :/ Kumpela i nic więcej :(

Gość gremlinn
a ja jestem tym który proponuje takie kumplestwo...

no i gdzie tu sprawiedliwosc ????? kompletnie nie wiem co mam robic ???? denerwuje mnie to! ide ulica i widze pary, i tak sie zastanawiam co ona ma ze on sie w niej zakochal ???? czy mi cos brakuje? pewnie ze tak..czegos na pewno bo nie ma idealow..ale czego ?????

Gość gremlinn
moze trzeba bardziej sie starac...

Gość Pewnie pan
Ja moge z toba pogadac moze sie uda :P

malo sie staram ???? ja im nawet prosto w twarz skladam propozycje!!! moze to juz desperacja ???? jak to z Toba ????? moze ??? :)

Gość moze to ty myslisz
ze z toba wszystko ok. tymczasem moze byc tak,ze masz cos takiego ze odpycha. nie wiem...moze cos w wygladzie fizycznym?? :-0

Gość gremlinn
moze własnie dlatego nie wychodzi? ze tak wprost?

Gość Pewnie pan
no zobacyzmy moze sie zakocham a jak nie to przynajmniej powiem ci co nie tak :)

Gość leoo
ile masz lat

wyglad fizyczny okay! tak mysle.. nie naleze do szczuplych ani tez do puszystych... odpychajacego ???? zabki myje... kapie sie czesto ?? uzywam perfumow... hmm.... wiec co ??????????? no wiec spotkajcie sie ze mna i powiedzcie co nie tak! :)

a latek mam 27 :) i hcyba tez nie duzo !!!!

Gość Pewnie pan
daj jakis namiar :P

Gość gremlinn
no tak, a jakies walory ze tak powiem intelektualne:)?

jestem wyksztalcona.. uwazam sie za madra... moge pogadac na kazdy temat.. nie jestem glupia i nie za;iczam sie do tego grona..wiem kiedy byc powazna a kiedy mge pozwolic sobie na chwile szlenstwa i zabawy.. jestem rozgadana.. eh! piszac to nie jestem prozna..ani zadufana w sobie, nigdy nie bylam!!!!! po prostu probuje dojsc do tego co ze mna jest nie tak i z wieloma wspanialymi kobietami na tym forum, ktorym nie wychodzi!

Gość leoo
gdzie mieszkasz ?

Gość Pewnie pan
no to mowie zebysmy pogadali to moze dojdziesz co jest nie tak :)

Gość gremlinn
nie wychodzi...:) zobacz ilu masz juz adoratorów:)

hahaha! zaraz forum zamini sie na portal o temtyce "sympatia.pl" coz... pozostalo mi byc tylko dobrym " Ziomkiem" ... i dawac rady innym i patrzec jak innym wychodzi a mnie nie.. :( pewnien pan ... :) prosze Cie nie zartuje..bo ja juz mam dosyc tych internetowych randeczek... !!!

Gość Pewnie pan
a kto mowi ze to bedzie internetowa randka :)

Gość królewna złotowłosa
Może mierzysz za wysoko? Mam taką koleżankę. Dziewczyna ma 28 lat i też sama. Z tym, ze u niej problem polega na tym, że ma wybujałe ambicje. Sama jest przeciętnej urody a umawiać się chce z super przystojniakami na których modelki wiszą. Oni mówią: "fajna koleżanka ale nie w moim typie"... a ta oczy wypłakuje, że znów nie oddzwonił czy, że bzyknął i koniec... Znowu Ci faceci, którzy chętnie by się z nią umówili to według niej "brzydale" i "dupy zza krzaka"... A wcale tak nie jest bo to normalni faceci. A jej się marzy taki adonis piękny jak młody bóg, przebojowy, towarzyski i w ogóle najlepiej taki, którego każdy, by jej zazdrościł.

Gość eciepeciee
podejrzewam, ze za redko chcesz miec kolejnego faceta, t.j.pomijasz element poznawania faceta, a od razu chcialabys przystapic do finalu, i dlatego ploszysz przyszlego kandydata. o takich kobietach mowi sie - kobiety bluszcze, owija i chce zadusic, a tego my nie lubimy, brrrr

Gość gremlinn
coś Ci powiem:) tak po przyjacielsku:) zazwyczaj sie znajduje jak się nie szuka:) Rozumiesz:)?

.. nie! nie mierze za wysoko...chce normalnego faceta a przecietnej urodzie..nie podobaja mi sie "modele"... !!! wiem na co mnie stac..a ndo wyzszych szczebelkow nawet nie podskakuje... no tak! kto powiedzial ze to bedzie randka :) trudno...

eciepeciee- moze i masz racje..pomijam pewnie etap... albo szukam za duzo..a powinnam sie uspokoic... i pozyc ... przestan myslec o WAS :P

Gość Pewnie pan
kto powiedzial ze internetowa :)