Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kolczyki w kratke

nie wiem czy jest sens umawiac sie z facetem ktory robi bledy

Polecane posty

masakra pokuj,szwjcarja,spokuj,muwic. pytam sie czy ma cos typu dysleksja,oczywiscie ,tia. porazka zeby faceci nie umieli sie nauczyc zasad ort

Gość llllppp
znam to ostatnio jestem na gg, i jakis chce 'poklikac' chłopak 21 lat a robi takie byki ze az tyłek boli:O sama robie błędy, interpunkcyjne, czasami ort itp. ale zeby zamiast poszedłem to poszłem albo takie jak ty napisałas - muwic, z kąd, morzna, po klikasz, niewiem, itp:O jak chcą sie brac za dziewczyny z neta, niech najpierw nauczą się ortografi!! a przynajmniej jej podstaw...

a gdy go poprawiam to mi mowi ze moglabym polonistyke skonczyc:) smiesza mnie tacy faceci.az sie czytac nie chce.

Gość t565656
szczerze to nie warto z moich doswiadczen wynika że tacy to chuje wioecm że pozornie to nie ma związku, ale skoro ktoś wali błędy, to znaczy że gówno go obchodzi jak inni go odbiorą, gówno go obchodzi dobre zachowanie itd... tylko nie wierz w żadne dysleksje

lllppp dokladnie !czasem to musze sie domyslac co napisal bo jest pare bledow w jednym slowie. ja w necie nie stawiam ciagle kropek i przecinkow ale to tak nie razi

no jak dla mnie to poprostu buractwo.bo naprawde jak ktos zrobi jeden blad to ok.zdarza sie ale zeby ciagle? albo np zamiast : rozumiem pisze rozumie,badz lubilem to pisze lubialem chyba koncze te krotka znajomosc

Gość nbnbnbn
kończ, to nie ma sensu I powiedz mu z jakiego powodu! Dosyć buractwa w necie gdzie faceci sadzą byki na potęgę i sądzą że to nic takiego. Gdyby kazdy taki dostawał kosza od laski - może nauczyliby się porządnie pisać.

Gość inteligentny inaczej
ja tam nie robie bledow,ale zdarzylo mi sie napisac chaslo harakter

Mój były robił tego typu błędy. Czasami nie dało się tego znieść. Ale i tak go kochałam ;)

Gość arogancka_dama
ludzie mają wieksze problemy.. "nie oceniajcie, a nie będziecie ocenieni"

Poznałem dziewczynę, która też wali byki, że aż głowa boli. Wkurza mnie to, no ale wysławia się ładnie, nie jest też pusta, to chyba przeboleję ;)

Gość nbnbnbn
nie widzicie jak ortografia i język polski zeszły na psy? Teraz w necie mozna dostać opierdol za to że się zwraca komus uwagę na błędy CHORE!!!! Na studiach powinny być przymusowe zajecia z jez. polskiego. Wy tez teraz piszecie że to nic takiego... No, głaszczcie po główkach debili, to nastepne pokolenie nie bedzie potrafiło juz jednego słowa napisać bez błedu.

mój też robi błędy. i na żadną ,,dys...'' nie choruje. może dlatego, że to typowo ścisły umysł? jakoś mnie to nie boli.

kazdy robi jakies bledy ortograficzne czasami.Ale co to ma do umawiania sie.Nie rozumiem,chyba dyktanda nie bedziecie pisac ?

Gość zerwij z nim
on nie zasługuje na taką płytką dziewczyne jak ty

to, że ktoś robi błędy ort, nie znaczy, że jest debilem. ale ktoś, kto tak pisze, raczje nim jest;O

Gość arogancka_dama
jak ortografia zeszła na psy ? przecież kiedyś to ludzie tym bardziej nie umieli pisać :o kończyli zawodówki bo praca była zawsze i dla każdego a mogłbyś/ mogłabyś się dowiedzieć o tym czytając stare listy. Lub terażniejsze listy naszych babć kolejne opowiastki w stylu że w tym wieku już nie ma gentelmenów, ich nigdy nie było Ja nigdy nie uczyłam sie ortografii bo nie musiałam, to wszystko było dla mnie oczywiste.. ale dla kogoś może nie być lub ktoś nie zwraca uwagi ale żeby tak dyskryminować ?

no przepraszam bardzo ale niebardzo mi sie widzi umawiac sie i byc moze byc w zwiazku z analfabeta

mowie ze jak ktos robi bledy ort to jest debilem,ale tez swiadczy o nim nie wyobrazam sobie dostac jakichs kwiatow od niego z liscikiem: pienkne rurze dla ciebie kohana

*nie mowie ze jest debilem,ale zle o nim swiadczy

autorko skoro ten ktoś robi aż takie błędy jak podałaś w przykładzie, to nie jest analfabetą, ale prawdopodobnie ma jakąs ,,dys'' z pewnością nie jest debilem. ale ktoś , kto robi czasem błędy, to normalny człowiek. może ty masz ort. w małym palcu, ale pewnie z matmy jesteś noga? chemii?

nie przekreslajcie czlowieka za kilka bledow ortograficznych,wam tez sie moga zdarzyc,chociaz znacie zasady ortografii.Nie badzcie tacy surowi.Może ten facet jest dobry w matematyce albo ladnie spiewa.

Gość llllppp
Jesli masz zamiar poznac kogos przez internet - gdzie czarujesz swoim słowem - a nie wygladem jak w realu - to chyba trzeba znac jakies podstawy języka Jesli ktos popełnia notoryczne błędy w najprostszych słowach, to dobrze to o nim nie świadczy - m.in. to, ze jest leniem, idiotą troche tez (bo jak 21 letni facet moze pisac poszłem!!:O)...Ja bym się wstydziła, naprawdę

Autorko, nie słuchaj ich. W przeciwnym razie masz szansę spedzić życie z jakimś nieukiem. :o Olej takiego gościa.

Kazdemu moze sie zdarzyc blad ortograficzny OD CZASU DO CZASU, ale regularne orty w czesto uzywanych wyrazach to po prostu lenistwo i totalna ignorancja.

to idealny kandydat taki nie będzie ci potem podrywał koleżanek na kafeterii bo mu będzie wstyd swoich błędów :)) a jak mu nie będzie wstyd to faktycznie jest idiotą