Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetintra

jak poczuć się znów atrakcyjną...?

Polecane posty

nie rozumiem jak mozna czuc się atrakcyjną po za domem a wdomu nie?:O albo jestes albo nie jestes atrakcyjna?:) ja myslę ze wkradła sie nuda :) moze pogadaj z koleżankami co sądzą o Twoim męzu? czasem to pozwala spojrzec na niego oczmi innych dostrzec coś co my przestałysmy zauważac ;) na mnie to podziałało jak mi koleżanka powiedziała oficjalnie ze jakby mój mąż chciał to ona by go...schrupała :) zaraz namietnosc wróciła z siłą wodospadu ;)

Gość nic nowego
jesteś kolejną kobietą którą facet wtłoczył do kieratu: dom, dzieci każda po jakmiś czasie ma dość gdy zapierdziela cały czas a facet traktuje ją jak kucharkę, sprzątaczkę i niańkę zawsze tak się kończy jak kobieta zgadza się na to żeby wszystko robić sama i wyręczać męża po jakimś czasie czuje się wypalona, rozżalona, sfrustrowana i nieatrakcyjna a facet przestaje dostrzegać w swojej żonie kobietę i jeszcze ma do niej o to pretensje.....wniosek jest jeden trzeba było od samego początku egzekwować podział obowiązków i pomoc przy dziecku i obowiazkach domowych jak latami facet jest przyzwyczajony do obsługiwania to potem jest obrażony jak żona w końcu żąda zmian...

Gość anetintra
nic nowego, nie do końca jest tak jak piszesz. przy pierwszym dziecku bardzo chętnie pomagał, miał więcej czasu. teraz pracuje o wiele dłuzej, ma pracę bardziej stresująco, bardziej odpowiedzialną. nie ma go w domu po kilkanascie godzin. nasz seks się sypnął już dośc dawno temu, jak pisałam jesteśmy po przejściach, nie chcę się tu zagłębiać w szczegóły, ale musze z tym zyć teraz... :( może to jest powód dlaczego jest między nami tak źle. mąż przechodzi obok mnie i czuję na włosach jego oddech, a nawet mnie nie dotknie. nie dam rady dłużej tak zyc.

Gość gość
Na kafeterii fajny temat ostatnio czytałam:DŻaliła sie dziewczyna, że mąż porównuje ją z żoną kumpla i mówi do niej: bo ona to ma lepiej w domu wysprzątane niz Ty:D:D:DNoż Q-rna mać:D Jakby mi tak facet powidział, to bym go zamknęła na klucz w kuchni z mopem i nie wypuściła, dooki nie byłoby wyszorowane na blysk:DNiektórzy faceci są straszni:oto taka dygresja...;)

Gość gość
A Ty to niby nie masz ciężkiej i odpowiedzialnej pracy w domu przy dziecku? Nie usprawiedliwiaj go! Czy on chociaż raz docenił, jak Ty ciężko zapierdzielasz i że może to Tobie czasem sie nalezy zrobienie kolacji albo masażu?:oTak sie dzieje, bo on widzi w Tobie tylko gosposie, stąd spadło jego zainteresowanie Twoja osobą.Kiedyś jakaś znana osobistość (nie pamietam...czy to nie przypadkiem Tiger Michaleczewski) powiedział w jakimś wywiadzie: Moja zona 100% kobietą - nawet kurze wyciera w mini i w szpilkach. Chodzi o to, żeby sie nie zapuszczać, nawet jak sie tylko w domu siedzi. Piszesz, że jesteś zadbana...może jednak za mało? Kurom domowym czasem brakuje czasu i chęci na zrobienie chocby makijazu i nim sie obejrzą (nawet sobie z tego sprawy nie zdają), że wyglądają jak rasowe kopciuchy. Faceci to wzrokowcy i potrzebują byc ciągle zaskakiwani, żeby podtrzymywane było ich zainteresowanie kobietą.