Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAriusZZZ32424

LAryngolog ? any ideas ?

Polecane posty

Gość MAriusZZZ32424

Witam Nie wiem co mi jest byłem u lekarza rodzinnego ,ale nic mi nie powiedział : ( , tzn powiedział ,że nic nie widzi ,ale ja mam dalej jakieś dziwne uczuicie ,ze jednak sie myli ... Spójrzcie sami ( fotka robiona telefonem wiec nie jest idealnej jakości ) http://img132.imageshack.us/my.php?image=dsc00469qh7.jpg Przytym towarzyszy mi lekki ból w uszach dość często, problemow z przełykaniem nie mam. Ciągle mam uczucie zmęczenia , nerwów etc. Pozdrawiam i dziekuje , jezeli ktos sie zainteresuje tym.

Gość MAriusZZZ32424
Głównie chodzi mi o te ''coś'' po prawej strone jak by jakis ubytek nie wiem jak ,to nazwać...

Gość dziwne dziwne
zapalenie migdała jakby... nie wiem, a boli cię to ? płucz chłodnym, mocnym naparem z szałwii kilka razy dziennie, działa gojąco, antyseptycznie i p/obrzękowo, do ssania tabl. Orofar i zobacz za kilka dni czy się zmniejsza

Gość MAriusZZZ32424
nie nie boli mnie ;/

Gość caly slownik
kiedys mialam zapalenie ucha srodkowego, dostala antybiotyki plus jakies inne zwykle leki, niby wyleczylam, niby bo od tamtego czasu zatyka mi sie caly czas te ucho. najczesciej jak sie zdenerwuje wiec pewnie jest to cos zwiazanego z cisnieniem ;) w kazdym razie poszlam do laryngolog z tym a ta mi powiedziala, ze to od zeba :O w porzadku, zeba poszlam naprawic, wszystko fajnie wyszlo, a ucho zatyka mi sie tak samo jak sie zatykalo :O wiec nie mam pojecia czy w Twoim przypadku laryngolog cos pomoze :O ale zawsze mozesz sprobowac moze a noz czegos sie dowiesz ;)

Gość MAriusZZZ32424
W sumie ,to mnie nie boli gardło tylko , tak jak bym miał czesto uszy pozatykane etc. Czy to napewno migdały , mam to ponad pół roku , lekarz w Holandii jak byłem ,to włożył mi cos od ucha pozniej obejrzał gardło , i przepisał mi '' paracetamol '' Czy moge sie obawiac wyciecia migdałów > ? ?