Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truyhgjhjujhuykuk

co moze grozic nastolatkowi za niechodzenie dz szkoly?

Polecane posty

Gość xDDDDD
ziomek ode mnnie z klasy nie chodzil przez 3 miesiace i nic mu nmie zrobikli a nawet zdal o.O

Gość Ale szkoda
Mam 14 lat i jestem w 2gim nie było mnie 2tyg w szkole moge ponieść jakies tego konsekwencje ? Prosze o szybko odpowiedz .

Gość gość
co się stanie gdy nie bęe chodził do szkoły mam 11 lat i chodze do podstawuwki

Gość gość
co się stanie gdy nie bęe chodził do szkoły mam 11 lat i chodze do podstawuwki

Gość elektryko
ja mam 11 lat i chodze do podstawuwki co się stanie gdy nie będe chodził poprawczak kurator ?????????

Gość dos santos de el corona
mi pani od matmy mówiła gdyby co ja jetsem w podstawuwce 4 klasa moja pani od matmy mówiła że gdy przez rok się niechodzi do szkoły to pani derektro wzywa polcija i groż poprawczak

Gość Adam146
Witam was wszystkich. Mam 16 lat i chodze do 2 gim ohp.Niechodzilem do szkoly. ..Dzwoni ktoś a to listonosz, odebralem list a to do mnie z sadu otwierem a tam pisze o wszczeciu rozprawy za niechodzenie do szkoly. 2h pozniej przychodz kurator i mowi ze rozprawa bedzie 20 marca chyba. Nie mam zadnych problemow z prawem. Powiedzcie mi co mi grozi za niechodzenie. aaa i kary pienieznej nie dostane bo kurator mowil. Prosze was o szybka odpowiedz. pzdr.

Gość gość
Moj brat dostał zakład wychowawczy.

Gość gość
To samo chłopcze bedziesz miał. Oczywiście zakład półotwarty. Czyli do szkoły i z powrotem. Czasami do sklepu jak masz pieniądze od rodzicow. Wyjścia jak zasłużysz. Jesli palisz papierosy to nie licz na żadne wakacje, ferie itd. Ogólnie przesrane. A jesli bedziesz uciekał to najpierw przeniesienie do innego osrodka. Jesli nie pomoże to poprawczak. Policja bedzie cie ścigać jak przestępcę. Niestety ale takie sa realia. Przerabialismy to z bratem, mimo iż tłuklśmy mu do głowy itd. On dalej swoje. Teraz sie ukrywa. Ja mam na to wysrane. Jego zycie. Chciałam dobrze, nei chciał pomocy to nich spada.

Gość gość
wp*****lll

Gość gość
Czemu tak wyklinasz? Niestety taka prawda?!

Gość Adam146
Jaki zaklad. ???? Dostane moze pouczenie lub kuratora. A nie odrazu zaklad. To jest moja 1 sprawa w sadzie przypominam. :3

Gość przesane
czesc mam 13 lat i chdze do 1 gimnazjum i nie bylo mnie prawie 1 miesiac co mi grozi prosze o szybka odpowiedz najlepiej odrazu?dziekuje z gury.

Gość gość
Najlepiej żeby szkoła wiedziała z jakiego powodu nie chodziłaś. Choroba ? Jeśli tak, to nic nie będzie. Gorzej jeśli jest to inny powód.