Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truyhgjhjujhuykuk

co moze grozic nastolatkowi za niechodzenie dz szkoly?

Polecane posty

Gość truyhgjhjujhuykuk

ponadz miesiac? czy moze grozic poprawczak???

Gość kierownik kierowania koparka
glupota raczej

Gość truyhgjhjujhuykukhyhyhyt
aha jeszcze cos??

Gość to zalezy o jaka szkole chodzi
liceum czy gimnazjum i ile dokladnie masz lat?

Gość no właśnie bo
gimnazjum jest obowiazkowe i wtedy rodzicom grozi grzywna. A liceum obowiązkowe nie jest, więc cię po prostu wyleją ze szkoły. :D

Gość grozi mu sprawa
no to jak wyzej

Gość dokladnie tak
Predatorko to samo napisalam wiec nie mow ze ktos pisze glupoty....

a gdzie ja w swojej wypowiedzi napisalam ze ktos z Was pisze glupoty..... poczytaj to co ja napisalam ale ze zrozumieniem!!!!!

Gość dokladnie tak
:)Przepraszam mialam napisac nicka Twojego poprzednika i tak jakos napisalam Twojego- przepraszam raz jeszcze- przede mna poranna kawa i mzoe stad ta pomylka-I nie oburzaj sie tak;)

Gość Nattsi
Mam 16 lat jestem uczennicą 3kl gimnazjum żadnego roku nie oblałam ale mogę przyznać że nie jestem zdolnym uczniem lecz zagrożeń nie mam. Chciała bym się dowiedzieć co grozi mi za opuszczenie mi godzin (wszystkie są usprawiedliwione) moja niechęć chodzenia do szkoły wynikała z tego że moja wychowawczyni ciągle sie mnie czepiała ostatnio na lekcji przy wszystkich zaczęła mi mówić że na prezent na chrzciny jeszcze jej nie stać ze się włóczę wieczorami choć wcale nie chodzę wieczorami i przeważnie na 16 jestem w domu tylko w sobotę wracam na 20 co większość osób w moim wieku wraca do domu na 23 ;/ czasem nie mogłam wytrzymać i wychodziłam z płaczem z klasy ;( Ostatnio zadzwoniła do moich rodziców i powiedziała że mam patologiczną rodzinę i że założy mi kuratora czy to jest możliwe jeżeli mam normalny dom i normalną sytuacje w domu ? ;/ Nie wiem skąd tej nauczycielce bierze się tyle głupot w głowie. O ile wiem nie jestem pierwsza czarną owcą u tej pani ale niestety ma za dużo znajomości zeby co kolwiek jej zrobili ;/

Gość Edytka17
hej.. mam 17 lat.. chodzę do 3 gimnazjum.. już rok siedziałam.. i teraz zostaje następny :( Najgorsze jest to że nie chodzę do szkoły.. jestem nieklasyfikowana.. szkoła wysłała już wniosek do sądu.. kuratorka była u mnie w domu i rozmawiała z moimi rodzicami.. co może mi grozić za nie chodzenie do szkoły?? Bardzo proszę pomóżcie mi bo nie długo rozprawa.. :(:(:(:(

Gość Yszty
Ja mam gorzej od ciebie mam 17 lat i chodze do 2 klasy gim siedzialem 2 lata i kolejny rok chyba nie zdam sprawe do sadu tez mi zglosili mam ja wlasnie jutro niewiem co mi zrobia nie mam kuratora ani nie mialem problemow z prawem za duzych :) Moze mi ktos powie co mi moga zrobic :)

Gość Masakra . ;/
Wiecie mój chłopak ma jutro sprawe właśnie ... Ma kuratora , problemy z policją itd .Strasznie się boję ... Co może mu grozić . ? Ośrodek . ? A jeżeli tak to jaki . ? Proszę o odpowiedź o 13:30 ma sprawe ... ;(

Gość dfgrhrhyret
poprawczak

Gość Masakra . ;/
A bym zapomniała ma prawie 17 lat i znowu bd w 3 klasie gimnazjum ... Proszę szybko o odpowiedź . Dzięki .

Gość tak dla spokojnosci..
o jakim prezencie na chrzciny mówiłas? bonie bardzo chyba kumam:)

Gość sratatataaaa
Jak macie 17 lat to gówno wam mogą zrobić. Zanim ta urzędnicza machina ruszy i sąd wam cokolwiek nakaże, to już dawno będziecie pełnoletni.

Gość sratatataaaa
bazienka -> największe szanse za zostanie fiziolem masz kończąc publiczną edukację według schematu gimnazjum-liceum ogólnoszktałcące - a potem jakieś studia humanistyczne :classic_cool:

Gość ej..czrne niki!
nie zauważyliście, że gim.... busy jaja sobie z was robią?

Siemka mam 17 lat i chodze do 2 gim;/ juz miesiac nie chodze do szkoly czy moge trafic do osrodka wychowawczego?? prosze o szybka odpowiedz:)

Gość malutka1.
Ja za 4 miesiące kończę 17 lat chodzę do 3 gimnazjum do ohp. Nie miałam żadnych poważnych konfliktów z prawem... Moim jedynym problemem jest to że nienawidzę chodzić do szkoły! :( narazie nic mi nie zrobili ale dostałam jedną naganę dyrektora szkoły i kilka upomnień. Co może mi grozić jeśli nie będę już chciała chodzić do szkoły?? Bardzo proszę o pomoc

,,gimnazjum jest obowiązkowe i wtedy rodzicom grozi grzywna. A liceum obowiązkowe nie jest, więc cię po prostu wyleją ze szkoły'' nie prawda jest obowiązek nauki do 18 roku życia ewentualnie samych praktyk zawodowych po gimnazjum czy coś takiego ale coś trzeba robić do tej osiemnastki;) znajoma dostała 5tys kary na semestr:) więc lepiej iść do szkoły raz w tygodniu bez plecaka niz wcale:)

Alez trzeba być tępym by nie zdać w gimnazjum:) co innego to liceum czy technikum... szczyle najpierw zawalają szkołę i myślą że są zajebiści potem będziecie żałować własnej głupoty no ale to dopiero jak zmądrzejecie:) A za waszą głupotę płaca rodzice to oni będą brani pod uwagę że się wami ,,nie opiekują''

Gość kocik97
Hej nie chodziłem do szkoły przez 2 miesięce wychowawca zadzwonił do starszej we wtorek idzie z nim ć dziś już byłem w szkole ale chodzi mi o to czy będą jakieś konsekwencje 2gim.???

Gość kliker95
mam 16lat i nie chodzę do szkoły przez cały rok szkolny ( 50% nieusprawiedliwionych godzin) Moja mama ma podpisać pismo do sądu od strony psychologa szkolnego. Czy jako iż to moje pierwsze przewinienie mam szanse na kuratora? 1klasa technikum + byłem notowany na komisariacie za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym z 2009roku

Gość Uuhujhnjjnkh
Gowno moze wam grozic jesli jestescie pelnoletni. Najwyzej bedzie problem ze zdaniem do nastepnej klasy.

Gość Sfrustrowany 95
Hej też nie chodzę do szkoły, wiem że skibluje, mam 16 lat obecnie jestem w tech, za pół idę do zety :O "matka" się ciągle mnie czepia :( lipa w max

Gość Sfrustrowany 95
za rok*

Gość C@$!
Sam będę miał teraz sprawę , jest kara 5,000 zł i jeśli to twoja pierwsza sprawa będziesz miał nadzór rodzica ;)