Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr__Italianoo

ale dzis ciezko...

Polecane posty

italiano tez mam gejowski klimat w pracy ;);) :P ale mam sporo firm obok siebie w budynku wiec tu sie wpadnie i tam sie wpadnie do kolezanek ...i juz jest zupelnie inaczej :D

pierwsze, choć zależy jak na to spojrzec, na pierwsze była kawa z mlekiem.

Gość Mr__Italianoo
neczk: nei lubisz na ostro... ??? :) wiesz z facetami dobrze sie pracuje, bo sa rzeczowi, za to kobiety za duzo sie rozczulaja itd. ale ile bym dal poogladac troszke cudownego, kobiecego cialka,.. normalmie sie rozmarzylem :) no molestowac moge tak,,, bym podszedl i za biuscik dotknal, to przeciez jest w zakresie obowiazkow:) to biuro nie jest w samym centrum, bardziej obrzeza miasta, jednak na przeciwko gdzies 300metrow w bok sa dwa lokalu, moze nie jakies ladne ale maja dobre zarcie, i nawet dosc tanie. Dzis nie ide na obiad, bo mam duzo walowy z domu. Z wczorajszej imprezy mam salatke ryzowa, placek i troche bigosu:) a co najbardziej lubisz jesc? i co popoludniu z aplany? złośliwa od rana: trafilas w 10! ale co z tym zrobic skoro tak tutaj biednie?

z tym biustem to lekko przesadziłeś,ale biorę to za żart i jest ok a kto Ci wałówę szykuje??? plany na dzień-trza lecieć do pracy na troszku,przyjść ugotować obiad,lecieć po dziecko do przedszkola ,potem czas wolny,czyli filmik lub komp,aa i jeszcze klocki pewnie z dzieckiem-proza dnia codziennego :(

Gość złośliwa od rana
złośliwa od rana: trafilas w 10! ale co z tym zrobic skoro tak tutaj biednie? hahaaha zmieniam branżę!!!! zostanę jasnowidzką:P:P:P

zapomniałam ,że dziś solar i babskie pogaduchy,więc filmik i komp nie dzisiaj :D aż mi się lepiej zrobiło :D :D

Gość Mr__Italianoo
neczk: no to jest mysl z choinka, ale znajac nas nikomu nie bedzie sie chcialo rozlozyc i ubrac... no chyba ze pani Jola wyciagnie pomocna dlon i cos przygotuje . Pani Jola to sprzątaczka brat_niedzwiedz : no i tutaj mam problem bo w poblizu to nie ma za duzego wyboru:) no kiedys byl obok zaklad krawiecki,a le tamte damy wolaly dosiadac maszyny do szycia niz oddac sie rozmowie z szarmanckim mezczyzna:):)

Gość Mr__Italianoo
neczk widzisz tak jestesmy glodni wrazen :) Waloweczke sam, tz. na wczoraj przygotowala ja moja matka, do ktorej dzis lece oddac naczynia. Jaki to filmik dzis bedziesz ogladac? A gdzie twoj facet?? niech on sie troche zajmie dzieckiem. złośliwa od rana: to jak jaasnowidzka napisz moja przyszlosc, albo chociaz o bede robil w wekend zobaczymy co sie zgadza :) a plany mam niczego sobie:) neczk: ale macie tez tutaj prawdziwych mezczyzn, wiec nei tak zupelnie babskie pogaduchy. Rozweselisismy, a dlaczego bylo tak kiepsko z humorkiem?

ja bym wolala z facetami pracowac, w pracy mam jedna taka co fachem strzela co piec minut i mam jej juz dość.

Gość złośliwa od rana
Mr__Italianoo :kiedys byl obok zaklad krawiecki,a le tamte damy wolaly dosiadac maszyny do szycia niz oddac sie rozmowie z szarmanckim mezczyzna hehe rozmowa z szarmanckim mężczyzną zamieniona na dosiadanie maszyny do szycia? hhmmm;) to ja już bym wolała porozmawiać z maszyną do szycia, a dosiąść...:P hehe jeśli jest taki szarmancki;):P:P

Gość złośliwa od rana
Mr__Italianoo :to jak jaasnowidzka napisz moja przyszlosc, albo chociaz o bede robil w wekend zobaczymy co sie zgadza a plany mam niczego sobie ojjjj a to myślisz, że to tak łatwo?;P zresztą to wszystko kosztuje;) jeszcze zresztą nie zmieniłam specjalizacji.,.. ciągle się waham:P

Gość złośliwy_gnom
Dołączam do ekipy mającej dzisiaj ciężki dzień :(

oj rozpieszcza Cie mamunia,taki to pożyje :) mój facet właśnie dziś zostanie z dzieckiem ,bo ja na babskie pogaduchy-bez mężczyzn,bo z solarium nie korzystają-i całe szczęście,bo nie lubie tego typów facetów :( humorek nie był zły tylko znudzony monotonią,ale nie ma źle-mnie łatwo rozweselić :D

no w tych planach uwzględnij poznanie babeczki,żeby Ci ulżyła i mamunie odciążyła ;)

dzisiaj to jest mi ok. ale .... wczoraj to mialam ciężki dzień

Gość Mr__Italianoo
neczk: mama czasem cos ugotuje, od swieta co prawda, ale wczoraj mialem gosci wiec ja o to poprosilem, zreszta i tak wiekssosc byla zamowiona. Coz musze sobie jakos radzic:) co do babeczki chyba mam za duze wymagania, chcialbym by byla idealna:) no i dobrze ze zostanie z dzieckiem tez kazdemu od zycia cos sie nalezy:) a moze ja poprostu wparuje jak bedziecie same:) bede czul sie tam rewelacyjnie wsrod kobiet:) dobrze, ze latwo rozweselic, gwarantuje ze tutaj w biurze smialabys sie caly czas. złośliwy_gnom: zapraszam co teraz robisz? imie? złośliwa od rana: cos nick nie pasuje, taka mila osoba... hm.. kosztuje, ja to wiem, ale gdybys odgadla zabralbym Ciebie ze soba, a to jest jeszcze lepsze od pieniedzy:) zreszta hm.. jak wolisz maszyne do rozmowy to hm... :) musialby m sie jakos ekstra postarac:) deko: jak ma focha, to sluchaj cos specjalnie zrob, bedzie przynajmniej smiesznie:) swieta niedlugo co za prezenty macie kupione? i czy ktos zrobil taki dla siebie? bo ja tak :)

ona ma focha raz na tydzien i go trzyma 3 dni:D no spokoj przynajmniej jest:D choc jak zwykle wiadomo foch jest z powodow nieznanych otoczeniu, wiec o co on jest to nie wiem, matko co za dziwucha:P niby tyle lat co ja ma

chętnie byśmy Cię przygarnęły,ale za daleko masz do nas :( no to że wiesz czego od kobiety oczekujesz to dobrze,ale nie przesadzaj z tym,bo smutno samemu:( ja mam dwa święta przed sobą,bo w sobotę urodziny-liczę na błyskotliwość męża-mam nadzieję ,że się nie przeliczę :) a moje dziecko chce królika-jestem przerażona!!!! A ty co sobie kupiłeś?

Gość złośliwy_gnom
Gnomik by powystrzelał wszystkich facetów ;) jakże mniej kłopotów bez nich by było ;) Mr__Italianoo - imie ? ładne :)

Gość złośliwa od rana
złośliwa od rana: cos nick nie pasuje, taka mila osoba... hm.. kosztuje, ja to wiem, ale gdybys odgadla zabralbym Ciebie ze soba, a to jest jeszcze lepsze od pieniedzy zreszta hm.. jak wolisz maszyne do rozmowy to hm... musialby m sie jakos ekstra postarac bo ja jestem taka miła złośnica;):P a czy ja mówiłam,że aż tak wolę maszyny do rozmowy? hehe nie! ale jasne, starać to się zawsze trzeba!!!!:D a co zabierania mnie ze sobą...hmm ja się nie daję porywać i zabierać ze sobą:P no ba co do prezentów, większość już zakupiona albo wymyślona i zrobiona własnoręcznie;) sobie zafundowałam wieczór SPA przed samymi świętami:P

to zalezy Gnomik w jakiej sytuacji:P z facetem to sie idzie predzej dogadac.:P

jakby sie powystrzelało facetów to by dopiero nuda była :( ideały też są nudne po czasie :P

Gość złośliwy_gnom
Neczk- na chwilę obecną wolę jednak tą nudę ;) I prezent pod choinkę musiałam kupić sobie sama 😭

deko masz rację -z facetami się łatwiej dogadać,z kobietami Ci się zdaje ,że się dogadałaś,a potem od wielu osób się dowiadujesz ,że wcale nie ,że oni sie dowiedzieli o całkowicie innym spostrzeżeniu na sprawę ,która np,wcześniej omawiałyście i wydawało się ,że się dogadałyście,plotki plotki plotki-blee

Gość złośliwa od rana
nie bawie sie w kupowanie prezentów ...nie chodze po sklepach w okresie przedswiatecznym ja tego nienawidzę!!! brrrr;/ cały ten szał maniakalno-zakupowy;/ dlatego prezenty upatruje systematycznie w ciągu roku;)