Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr__Italianoo

ale dzis ciezko...

Polecane posty

Gość złośliwy_gnom
Może i łatwiej w stosunkach czystko koleżeńskich , w sprawach uczuciowych niestety nie jest to takie proste .

Gość złośliwy_gnom
Nie Deko - to nie ten Gnom :) Wiem o kim piszesz :) Jam kobieta ;) Bardzo wkurzona dzisiaj kobieta :D

sprawy uczuciowe nie są łatwe do pewnego czasu,ale po czasie zaczynają być zbyt łatwe i wówczas często z uśmiechem wspominasz te wcześniejsze czyli "nie łatwe"

Gość złośliwy_gnom
Deko że nie jestem TYM Gnomem ? ;)

Gość złośliwa od rana
o dokładnie taka opcja wchodzi w gre z tym ze to juz za pozno w tym roku zawsze możesz się przygotować do następnych;) ja na Mikołaja od mojego faceta dostałam zdalnie sterowany samochodzik;) bo cchiałam by kupił mi auto:P cóż wozić się nim nie będę ale jaka frajda, jak śmigam nim po domu po podłodze;)

ja sobie chyba wlasnie zrobie kolejna:D -- no tak:P co prawda nic do Ciebie nie mam, ale Gnom to Gnom:P nawet zlosliwy

ha ha,no fajny prezencik :D też bym się pobawiła tylko ,że moje dziecko by mi zabrało :)

Gość Mr__Italianoo
neczk: no wlasnie, bez nas co to by bylo, my przytulimy, ukoimy, porozmaiamy, pomozemy, przygotujemy obiad, damy duzo namietnosci, orgazmu... no my dajemy wszystko :) oj ja tez chetnie:) samemu no nei jest najlepiej, czasami sa gorsze dni, ale coz. takie zycie. Ja jako pierwszy zycze wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczescia, milosci:) a ze bylem pierwszy co moge sobie wybrac:) maz napewno bedzie pamietal, a co chciala bys dostac od niego? bo rozumiem ze miedzy wami jest ok! pamietaj:) zadnych zwierzat w domu:) złośliwa od rana: przed swietami? a nie lepiej po? ale prezent dobry jak najbardziej. No to ja musze wiedziec gdzie to spa i wlece podgladac:) a co za ucieszki saobie tam fundujesz? i co robilas wlasnorecznie? złośliwy_gnom: to moje pierwsze imie, drugie Michal:) a dlatego mr italiano bo swego czasu jezdzilem do wloch i tez tak zostalo u przyjaciol:) deko: bo kobiety sa sprytne, wiec jak sa sprytne to ja jestem wymagajacy:) brat_niedzwiedz : ja ide do sklepu bo lubie cos tam kupic ale tez lubie popatrzyć tu i tam:) a ze w centrach handlowych jest jak jest to wiecie.... bede za 20 minut ide do sklepu :)

a ja piję energy drinka-fuj jaki niedobry,no ale czego sie nie robi...

Gość złośliwa od rana
neczk :ha ha,no fajny prezencik też bym się pobawiła tylko ,że moje dziecko by mi zabrało super jest:D ja jeszcze nie mam dzieci,zresztą bym nie oddała tak szybko;) w końcu to moja zabawka:P

Gość złośliwy_gnom
Deko ale mnie też lubiłaś :P ;) Idę wyekspoloatować sie na oknach ;)

Gość złośliwa od rana
Mr__Italianoo :przed swietami? a nie lepiej po? ale prezent dobry jak najbardziej. No to ja musze wiedziec gdzie to spa i wlece podgladac a co za ucieszki saobie tam fundujesz? i co robilas wlasnorecznie? dokładnie między świętami;) po Bożym Narodzeniu,a przed nowym Rokiem:P co sobie funduję? serię masaży, kąpiele odprężająco-regenerujące, fryzjera i kosmetykę dłoni oraz oczu:P a co sama robię? jak co roku kartki świąteczne:P oraz każdemu z bliskich do prezentu cosik sama "majstruję" nio,ale obowiązki wzywają,zaraz będą mnie ścigać:P będę jak wrócę;)miłej pracki wszystkim:*

ale ja nie twierdze ze Cie nie lubilam:) nawet nie wiem kto ty:D Italiono-mniemam ze meżczyźni sa podobnie sprytni.,

panie italiano-fajnego emotikonka se wybierz ;) mąż ma trudne zadanie w sumie,bo ja sama nie wiem co by mnie ucieszyło:( generalnie wiele mnie cieszy,więc w sumie ,może tak źle nie będzie-mąż jest very good,jednocześnie najlepszy przyjaciel-takiej osoby szczerze Ci życzę,ale z babkami to ciężko :( ale przyjdzie kryska na matyska :D będzie dobrze :D

Panie italiano zaskoczyłam właśnie ,że te życzonka to tylko dla mnie były,a nie tak jak sądziłam ,że do wszystkich takie świąteczne,eh także dziękuję niezmiernie,i buziaka ślę 😘 w podzięce :D a co dostanę ja na prezent od Ciebie???

Gość Mr__Italianoo
neczk: dla Ciebie na twoje swieto:) chcialem byc pierwszy zyczacy i jestem wiec tym bardziej wielki takie bardzo buziak sie nalezy:):) a co ja moge dac... hm, jak Ty tak mieszkasz daleko to albo opowiadanie, albo moje zdjecie (ktore wstawisz pozniej w ramke) :):):) moze byc, czy jednak wolisz cos bardziej dostepnego :):) masz racje, ciezko o osobe w zwiazku ktora jest prawdziwym przyjacielem wiec ciesze sie ze tak dobrze u Ciebie, to co klotni wogole nie ma?? napoje energy nie sa za dobre, lepiej jakis soczek! ps. ja sam takich duzo pije:) deko: tylko ze my sie zakochujemy a wy to wykorzystujecie:):) tak tutaj czytalem :):) złośliwa od rana: ale bedziesz zrobiona, rada - uwazaj na masazystow bo sie nie opedzisz od nich! Sluchaj, tylko bys mi z nowymi znajomosciami z tamtad nie wrocila:) czyli widze ze masz zdolnosci manualne, a co mi zrobisz? Milej pracy:)

Ty nie wierz w to co tu czytasz tu jest margines generalnie, sama sie dziwie z tego co tu czytam czasem..:)

tak tak,poproszę o zdjęcie!!!! czy kłótni nie ma? oczywiście,że są i dzięki Bogu,bo gdyby nie było ,to bym miała niedobra podejrzenia:D ale to już nie takie kłótnie jak kiedyś pamiętam,pozabijać się mieliśmy o wszystko-to takie dopasowywanie się było :D teraz jest w sam raz-kłótnia 5 minut,a potem godzenie-potrfi być potem przemilutko,hmm no więc jak z tym zdjęciem??? bo już teraz nie popuszczę :D

jeśli chodzi o kobiety z kaffe,to deko ma rację-ja nie wiem skąd one się biorą??? już myślałam,że ja to oryginał-to tak skromnie:D

Gość Mr__Italianoo
deko: margines nie margines, ale jak tutaj tez jestem to czy nim jestem? i to wlasnie ten problem.... ale fakt faktem ze nie ktore historie tutaj sa nei mozliwe, ale przynajmniej mozna sie posmiac:) neczk: zdjecie moge przeslac, ale tez licze na rewanż. Rozumiem ze zdjecie ma byc czytelne:):) no ale zdjecie czego konkretnie? :) mojej buzi rozumiem tak? :) neczk: niedziela rano bardzo czesto... bo niestety tak mam ze musze byc bardzo wczesnie na nogach. co do kobiet na caffe, nikt lepiej nie pomoze jak kazdy sobie sam. Ma sie robic tak by nie zalowac tego... tak to wyglada:) choc czasem kobiet nie potrafie zrozumiec to tez szukam tutaj odp. a dostaje zawsze nie taka:)

to ja sie dołaczam do tej orginalności:P - skromnie tez

ja niestety muszę znikać na pare godzinek-obowiązki wzywają jak będę mogła to zajrzę tu jeszcze dziś,a jak nie to liczę na Was jutro od rana Italiano jutro zdjęcia ;) 🖐️

Gość Mr__Italianoo
deko: co chwile innej. Hm..np. kobieta kocha wtedy kiedy facet robi rozne szopki i zdradza, a jesli zachowujes sie normalnie... po czasie powie ze to nie to, bo facet jest spokojny. A przeciez jak kocha to chce dac jej ten komfort.

Gość Mr__Italianoo
neczk: to maila musisz mi dac ;) i cos przygotuje, ale pamietaj rewanż wiec juz mozesz swoich szukac:) buzka i milego dnia zycze!

Gość złośliwy_gnom
Mr__Italianoo - hehehe przydało by sie też jakieś forum gdzie panowie by sie pouzewnętrzniali ;) Może my byśmy byli w stanie zrozumieć wtedy Was ;) Szukam normalnego :) a trafiam na takich co takie szopki odstawiaja że hej ;) Obecny ( juz niedoszły) przebił wszystkich :D