Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludomirra

WIDZIAŁ KTOŚ Z WAS NA ŻYWO TAK PIĘKNĄ KOBIETE,ŻE AŻ DECH ZAPIERA?

Polecane posty

Gość ludomirra

bo mi sie przydarzylo cos takiego ostatnio.. normalnie w sklepie i to w tesco ..zobaczylem taką kobiete ..nigdy nie widzialem zeby ktoś był aż tak piękny..szok..

Gość ludomirra
nazywa się Joanna Bartel :(

Gość ludomirra
nie podszywaczu.nie wiem jak sie nazywa bo nie znam

Gość ludomirra
byla naturalnie piękna.. zero tapety tylko leko podkreslone oczy tuszem .. długie ciemne blond niefarbowane włosy do polowy pleców.. poprostu zachwycala tym ze naturalnie byla idealna.. długie nogi jak cholera i smukle niesamowicie.. no masakra.. usta tak pelne ze aż nie do wiary ale widac ze naturalne..nosek zadarty malutki..oczy szmaragdowe dosłownie

Gość ludomirra
ostatnio widziałem taką we śnie.....był to najpiekniejszy sen w moim zyciu...była sprzedawczynią na stoisku rybnym w Tesco... pakowała właśnie z wielkim namaszczeniem węgorza wędzonego w papier i usmiechała się lubieżnie w moją stronę........no i obudziłem się z węgorzem w galarecie na brzuchu

Gość ludomirra
dodam ze spotkalem ją w tesco w krakowie ! chyba krakuski to w ogóle są wyjątkowe bo czesto spotykam tak sliczne dziewczyny ale ta mnie powalila..i móie serio..chyba przez to ze nie potrzebowala tapety by byla piękna..

Gość codziennie ja widze
kiedy patrze w lustro

Gość ludomirra
podszywaczu na nic twe starania bo widac ze to nie ja pisze ..po cóż sie trudzisz? moze zazdroscisz ze nie spotykasz pieknych kobiet na codzień tylko same sprzedawczynie rybne własnie:)

widzialem. spotkalem. ba - trzymalem za reke :) niezbyt dlugie, czarne lsniace wlosy. oczy o niespotykanym odcieniu zieleni pelne, zmyslowe usta. naturalnie czerwone. i przecudowny, miękki głos. :classic_cool:

Gość stenka jest przepiękna
krakuski są sliczne .znam wiele kolzezanek stamtąd i okolic krakowa i są naprawde wybitnie piękne