Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyleczek motyleczek

A ta sukienka? Jak wam sie podoba?

Polecane posty

Ladna tylko ten czerwony pasek ją szpeci, nie wspominając juz o tym dziwnym czyms na pasku. Poza tym bardzo ladna.

Gość mamachłopca
szczerze? Nie za bardzo. Krój a i owszem ładny ale materiał i te ozdoby:(

Gość errtee
a mi sie dodoba:) możesz miec tylko problem podczas tańczenia:)

Gość mnie sie nie podoba nic a nic
okropna

Gość klklamka
a mi sie podoba, nienawidze bialych sukienek w ktorych wyglada sie jak bombka choinkowa. ta jest elegancka z klasa:)

Gość dla mnie to jest conajmniej
ta sukienka byla juz tu na forum kilka miesiacy temu. wtedy wszyscy ja chwalili a autorka zdecydowala sie na zloty pasek. osobiscie mi sie podba, ale nic co nie jest beza na forum sie nie przyjmie :O

Gość suknia jest śliczna
Złoty pasek bardziej mi się podoba (i dół w sumie też). Ale obie są piękne.

Dziękuję Wam za szczere słowa. Tak zastanawiałam sie nad złotym pasem owszem ale do tego bardziej pasuje złota biżuteria (której za dużo nie mam, a tak czy inaczej preferuję srebro), z tego też względu zdecydowałam się na pas bordowy. Jest to skromna suknia, ale za to elegancka i z klasą (moim zdaniem). Dziękuję.

Gość mikolnio
ja tez na złoty bym zmieniła

Ta suknia powraca jak bumerang :) Poszperaj w wyszukiwarce, było zdjecie normalnej PM a nie modelki, suknia była ecrue ze złotym pasem- piękna.... Mnie sie podoba bo wyłamuje się ze sztywnej stylistyki :) Jest nieprzesadzona, ale też nie \"biedna\" :)

MOTYLECZKU MAM DLA CIEBIE DOSKONAŁĄ WIADOMOŚĆ: twoja suknie można kupic na e-bayu za 10 dolarow. wklejam linka http://cgi.ebay.com/Bridal-Bridesmaid-Wedding-Gown-Prom-Ball-Evening-Dress_W0QQitemZ220327942332QQcmdZViewItemQQptZWedding_Dresses?hash=item220327942332&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A11%7C294%3A50 w krakowskim salonie ta suknia kosztuje 3 tysiace- na e- bayu jak pisalam 10 dolcow. ja na twoim miejscu bym zaryzykowala i zamowila z internetu.te z e-baya sa takie tanie bo sa zamawiane w chinach, te ktore kupujecie w salonach za grube tysiace tez sa szyte w chinach tylko nikt sie wam do tego nie przyzna.

Gość 10 dolcow + koszty
przesyłki.. Razem już 155.

a tu za 4 i pół dolara i nawet gdyby same koszty przesyłki wyszły nawet 200 dolarów to sorry- opłaca sie jak cholera. http://cgi.ebay.com/LACE-UP-BACK-PROM-WEDDING-DRESS-GOWN-SIZE-ALL_W0QQitemZ170288056502QQcmdZViewItemQQptZAU_Wedding_Clothing?hash=item170288056502&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

ja nikogo nie namawiam do kupowania sukni ślubnej w internecie- ty tylko alternatywa dla tych które nie chcą wywalać kilku tysięcy w błoto. ja napewno nie zapłace za sukienke na jeden raz więcej niz 1000 zł, jeśli znajde cos w necie za kilka czy kilkanascie dolarow na na 100% skorzystam z okazji tym bardziej ze moje kolezanki wszystkie po kolei kupuja suknie właśnie na tych stronach które podałam i naprawde to sa dokładnie te same które wisza w salonie- jedyne czego im brakuje to wszytych metek

Wczoraj byla ostateczna przymiarka... Płaszczyk tez juz gotowy... Kurde.. No... Podoba mi się :D

Gość dziiiiwneee
wiecie co nie wiem moze ja mam inny gust! bardzo mi sie podoba sukienka ale no ja bym predzej taka na poprawiny zalozyla!!! nie zrozumcie mnie zle naprawde sliczna ale sadze ze panna mloda powinna miec cos lepszego

Tak zgadzam sie że każdy ma inny gust. jednym się podobają suknie w stylu empire, innym w stylu princess, innym rybki. Absolutnie nie potępiam Twojego zdania, bo o gustach się nie dyskutuje. Ale hmm.. wydać 4000 na suknię ślubną a później 2 na poprawiny za tyle samo to musiałabym sie urodzic córką kulczyka hihihihi. Suknia jest skromna, szykowna i z klasą. Może na zdjeciu nie oddaje swojego uroku. Ja jestem bardzo zadowolona. :)

Gość dziiiiwneee
to jak jestes zadowolona to najwazniejsze!!! masz racje 4000za kiecke to przesada! pozdrawiam