Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragieeedia

Moja dziewczyna przyznała się, ze kilka razy uprawiała sex za pieniądze

Polecane posty

wlasnie ale i nie wlasnie, gdzies zginelo pytanie o milosc, pytanie o to co jest miedzy wami, to jest kwestia podstawowa, bo jesli sie kochacie mozecie razem zniesc wszystko, jesli jestescie dla siebie towarem to wiadomo co, poza tym jestescie jeszcze ludzmi, macie prawo do bledow ale i prawo do nieakceptowania czegos z czym sie nie zgadzacie

Gość tragieeedia
"dobro miała na celu a Ty nie potrafisz uszanować! obdarzyła Ciebie zaufaniem" ale chyba kurwa nie sądziła ze powiem ok kochanie nic się nie stało????????:o

"ale chyba k**wa nie sądziła ze powiem ok kochanie nic się nie stało" no wymyślasz te powody czy tylko zawodzić jak na pogrzebie potrafisz :P

Zaprawde, zaprawde powiadam Ci - rzuć tą szmate 🖐️ Już zawsze będziesz się zastanawiał, czy jak spóźnia się do domu, to utkneła w korku, czy może właśnie hebluje pałe jakiegoś zapoconego grubasa :o Kurrwy zawsze będą kurrwami, mogą zawiesić działalność, ale jak coś im w życiu nie pójdzie, to w tajemnicy przed tobą znowu nadstawi dupe :o PS Przebadaj się na AIDS :o

tragieeedia oczywiście!! facetem byś nie był gdybyś tak po prostu powiedział jest ok. daj sobie kilka dni!!! koniecznie!! nie kontaktuj sie z nią i przemyśl wszystko sam odpowiedz sobie na pytanie tak czy nie. jeśli tak to zapomnij o tym co było!!

>>>to że się bzykała znaczy że będzie mnie zdradzać ?? Nie. Po prostu następnym razem kiedy zabraknie jej na waciki, pójdzie za kasę, a Tobie powie, że została dłużej w pracy. Kto mówi o zdradzie??? To się nazywa przedsiębiorczość.

Nie bądź pizda, kopnij kurwe w dupe i jeszcze zrób jej opinie wśród waszych znajomych. Takie szmatławce trzeba maxymalnie napiętnować 🖐️

spoko spadam stąd!! stary Tobie radzę pogadaj z kimś starszym kto zna życie bo tutaj może ze 3 osoby doradzają Ci życiowo, reszta to dzieci żyjące jeszcze w wyidealizowanym świecie. Prawiczek jak Ty mi działasz czasami na nerwy!!! Kurwa znajdź sobie jakąś pannę w końcu bo faceta z Ciebie nie będzie!!

>> reszta to dzieci żyjące jeszcze w wyidealizowanym świecie. Bo kurrwe nazywają kurrwą?:o

No. Koniecznie pogadaj z kimś starszym, a najlepiej takim starszym, który jest mężem byłej prostytutki. Albo z "ah te kobiety", bo jak widać ma dużo do powiedzenia w temacie.

Faktycznie, jestem niekonsekwentna, prostytutki nie odchodzą z zawodu. Porozmawiaj więc ze starszym aktywnej zawodowo kobiety przedsiębiorczej.

ah_te_Kobiety--tak lepiej:) Skoro załozył temat to już ma wątpliwości i gówno z tego bedzie :) Cos takiego mówi sie od razu albo nigdy nie wspomina skoro to było dla niej niewazne

>>czyli za kasę to prostytutka a za darmo to kto? Kurrwa to charakter, dziwka to styl życia, prostytutka to zawód 🖐️

jak od razu? powiedziała jak upewniła się co do niego. wiesz na drugim spotkaniu pewnie sama nie wiedziała co z tego będzie wiec poco miała mówić? A to że ma wątpliwości świadczy raczej o tym że chce ale się boi serce i tak będzie silniejsze od rozumu :)

Autorze,a tak na poważnie to powiem Ci,że (pomijając już kwestię mocnej psychiki żeby móc z tą wiedzą funkcjonować) dałbym sobie na twoim miejscu spokój ,a to z jednego dla mnie istotnego powodu ,mianowicie nie wiązałbym się z osobą,która idzie na totalną łatwiznę albowiem taki sposób rozwiązania przez nią kłopotów finansowych to łatwizna i jak się zakosztuje w takiej łatwiźnie to przy każdej okazji będzie się z niej korzystało :O

\"Kurrwa to charakter, dzi**a to styl życia, prostytutka to zawód \" a twoj styl życia Bubuś to dogryzanie na kafeterii. to marniejsze niz powyzsze co napisales bo ani kasy nie zarobisz ani pzyjemnosci nie masz nawet zbliżonej :D

Gość ............1234
a ja powiem ci tak-lepiej miec z k**wy zone niz zone k**we

>> twoj styl życia Bubuś to dogryzanie na kafeterii. A Tobie co do mojego livestylu cipo?? 😠 >>to marniejsze niz powyzsze co napisales bo ani kasy nie zarobisz ani pzyjemnosci nie masz nawet zbliżonej Ani na brak kasy, ani na brak przyjemności nie narzekam, wiec tutaj mogę się nieco poświęcić :classic_cool:

>> tą definicje to zaczytałeś czy sam wymyśliłeś?? Sam 🖐️ Wiem, jest zajeebista i niesamowicie życiowa :classic_cool:

Gość lulaaa
>Status "byłej prostytutki" przysługuje tylko martwym dziwkom.< jestem w szoku :/.... naprawdę czasami cieszę się że nie poruszam się w takich kręgach jak ty pieprzony dupku!!! status gogi bubu przysługuje tylko martwemu wykastrowanemu złamasowi!!!

Gość JESTEM FACETEMM
ja w "szczytowym dole" skorzystalem keidys z uslug prostytutki z Nigerii i nigdy nie przyznam sie mojej przyszlej zonie