Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragieeedia

Moja dziewczyna przyznała się, ze kilka razy uprawiała sex za pieniądze

Polecane posty

\"Ani na brak kasy, ani na brak przyjemności nie narzekam, wiec tutaj mogę się nieco poświęcić \" chyba udowodnić po raz kolejny swoją żałosność...

>> naprawdę czasami cieszę się że nie poruszam się w takich kręgach jak ty pieprzony dupku!!! Za wysokie progi, na twoje krzywe nogi, skarbie :classic_cool: >>status gogi bubu przysługuje tylko martwemu wykastrowanemu złamasowi!!! Nie wyskastrowanemu, tylko obrzezanemu, aj waj 🖐️

>> ja w "szczytowym dole" skorzystalem keidys z uslug prostytutki z Nigerii i nigdy nie przyznam sie mojej przyszlej zonie Też bym sie nie przyznał do sexu ze zwierzętami :o

Gość heheheheheołje
czy była prostytutka to martwa prostytutka??? niekoniecznie ! przecież alfons może taką dziwke wykorzystać jeszcze po śmierci by mogła zabawiać nekrofilii hahahaaahahaha

Gość heheheheheołje
naprawdę czasami cieszę się że nie poruszam się w takich kręgach jak ty pieprzony dupku!!! ona porusza sie w krgach dziwek aktywnych i tych "uśpionych"

>> przecież alfons może taką dziwke wykorzystać jeszcze po śmierci by mogła zabawiać nekrofilii Alfons woli obracaż żywym towarem ;) Natomiast znam też kilku miłośników sexu ze zwłokami :) Kilka razy namawiali mnie na buszowanie po cmentarzu i poszukiwanie świeżych grobów celem zdobycia swieżutkich zwłok do kopulacji, ale jeszcze się waham :classic_cool:

"Natomiast znam też kilku miłośników sexu ze zwłokami " w coraz gorszym towarzystwie Bubuś sie obracasz :P niedlugo bedziesz nurkować w szambie w poszukiwaniu Świętego Gówna :P

>> niedlugo bedziesz nurkować w szambie w poszukiwaniu Świętego Gówna Jestem członkiem międzynarodowej siatki koprofili i miłośników S&M, pełnie funkcję skarbnika w mojej gminie :)

\"Jestem członkiem międzynarodowej siatki koprofili i miłośników S&M, pełnie funkcję skarbnika w mojej gminie \" tylko skarbnika :P myslalem ze głownego machera :P w takim razie co za przyjemnosc ze zbierania kasy i podgladania jak inni to robia :P