Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaaaa288888888

ładna kobieta i brzydki mężczyzna czy to ma szanse?

Polecane posty

Gość saaaaaa288888888

Wiec tak.Zawsze miałam przystojnych mezczyzn i byłam z nimi szczesliwa.Ja podbno jestem atrakcyjna nie patrzyłam nigdy na wygląd facetów raczej zakochiwałam się w osobowości i teraz raz zakochałam się w mężczyznie..no może nie powinnam tka mowić ale powiem szczerze wizualnie jest nieaktrakcyjny ale fizycznie mnie pociąga bo ma w sobie to "coś"mimo ze odbiega od kanonów urody...Problem w tym że znamy się już trzeci miesiąc a on ciągle mi umniejsza że poza wyglądem to nic sobą nie reprezentuje że pewnie go zdadzam i że on nie chce się wiecej angażować ale jest zakochany..ciągle mi dogryza dokucza sprowadza do parteru nie wiem o co chodzi ale ja go kocham.Myślicie że to mogą być kompleksy?

Facet nie musi być przystojny; musi być interesujący i niebanalny Tak, to kompleksy

On w ten sposób leczy swoje kompleksy, wiesz co, bierz dystans do wszystkiego co Ci mówi, łacznie z tym, że Cie kocha, bez przesady, jego kompleksy to jego problem, a Ty jeśli jesteś w porządku wobec niego to odpieraj zarzuty albo kopnij go w tyłek. Najpierw bym z nim pogadała, że to jak sie zachowuje jest niedopuszczalne.

Gość kochamm mojegomiska
wiem z doswiadczenia ze zakompleksionym facetem nie warto sie interesowac...odpusc go sobie bo nic dobrego z tego nie bedzie

Gość k.l.o.t.z na klatę
zrób mu loda z połykiem,a będzie gitez

Gość dawaj mu odczuć że dla Ciebie
jest baaaaaardzo atrakcyjny

Gość ładna z brzydkim ma szanse
jezeli brzydki jest normalny w Twoim przypadku to raczej chory układ odeidz bo będziesz cierpiała

Gość gogogoggg
a ja myslę że to pedał:)

Gość 089
moze i faktycznei kompleksy. Albo po prostu to typ , ktory lubi poniżac kobiety i sprawia mu to przyjemność. Uwazam, ze zakochany facet raczej nie powiedziałby do swojej dziewczyny ze poza wygladem nic nie reprezentuje sobą... bo jak ma Cię za głupią to jak może się w Tobie zakochać?

Gość żelazo stal i pył
tak on ma kompleksy i nie może uwierzyć, że spodobał się kobiecie atrakcyjnej więc podejrzewa, cię o cokolwiek aby tylko uzasadnić twoje nim zainteresowanie jako powierzchowne i podszyte nie wiadomo czym trudno wyrokować ale jeśli on nadal będzie tak postępował zatruje tobie i sobie życie ty w końcu się zniechęcisz, uczucia wypalą się i odejdziesz a on będzie na swój sposób usatysfakcjonowany bo przecież od początku "wiedział" że ty się nim tylko bawisz jeśli będzie chciał zmądrzeć to zmądrzeje jedyne co można poradzić to szczerą i spokojną rozmowę jeśli naprawdę ci na nim zależy daj mu szansę i bądź cierplliwa, rozmawiaj z nim wielokrotnie powiedz jak to wygląda z twojej strony może pojmie, że jesteś dla niego szansą nie tylko na fajny związek ale i na zmianę postrzegania samego siebie jednak to on będzie musiał się przełamać ty jedynie możesz być życzliwa i cierpliwa jeśli jednak facet będzie brnął dalej w swoich kompleksach to lepiej sobie daj spokój

Gość kolejna ktora kocha
po 3 miesiacach

Gość samochodzik
taaa. milosc... nie ma to jak sobie pouzywac tego slowa... a wie ktos, czym jest milosc???

Gość gattina2
Debil z kmpleksami. Nie stworzysz z nim udanego zwiazku, bo on zawsze bedzie dazyl to zdolowania twojej osoby, abys nie czula sie tak pewnie.

Gość mam pyytanioe...
Jak Ty go poderwałaś??? Podoba mi się wlasnie owy nieatrakcyjny.. tylko nie wiem jak sie za niego zabrac, zeby nie pomyslal, ze ja zartuje// doradz mi autorko

Gość mam pyytanioe...
auorko odpowiedz mi