Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z suchą głową

Co myśleć o takim facecie?

Polecane posty

Jest sobie pewien facet w moim życiu. Znamy się od 3 miesięcy, nie jesteśmy parą. Cały problem w tym, że nie wiem kim my w zasadzie dla siebie jesteśmy. Spotykamy się średnio 1-2 razy na tydzień, miło spędzamy ze sobą czas, super się dogadujemy. No ale... on nie przejawia ochoty na coś więcej. Niby traktuje mnie jako kogoś więcej nic koleżankę, sam mi to mówi (np. że jestem wspaniała, że świetnie się przy mnie czuje) i pokazuje (czasami się całujemy, ale nic więcej poza tym). Nie mogę go rozgryźć, nie wiem co jest nie tak. Gdy próbowałam go nieco poolewać, to sam się odzywa i pyta co się dzieje, dlaczego się od niego odsuwam. Potem na spotkaniu flirtuje ze mną, widzę że mu zależy, ale nie robi żadnego kroku do przodu. Gdy ja próbuję jakoś śmielej zadziałać, to on się odsuwa, mówi, że nie jest gotowy na uczucia, bo się podobno tego boi. No ale z tego co wiem, to nie miał niemiłych doświadczeń z kobietami. Ze swoją byłą sam zerwał. Nie jest też nieśmiały. Czy znacie podobny przypadek? Facet nie chce seksu, nie chce związku, gdy mówię mu że najlepiej gdybyśmy byli tylko przyjaciółmi, bez żadnego dotykania, przytulania, pocałunków, to się obrusza i mówi, że wykluczone. O co więc może mu chodzić. Próbowałam z nim rozmawiać, ale mówi, że nie umawia się ze mną, żeby poruszać poważne tematy. No i jak tu zrozumieć taki przypadek? ps. gdyby ktoś pytał o nasz wiek. Ja mam 26 lat, on 28.

Gość bo ja wiem....
ja nie wiem po co ci sie tak do sexu spieszy. chcesz zeby cie wykorzystal i porzucil? glupie te baby. jak facet trkatuje powaznie, najpierw cche poznac a dopiero potem sex to taka dzifffka by mu sie zaraz pierwsza do lozka wpakowala. szanuj sie dziewczyno i powinnas sie cieszyc ze gosciu nie mysli tylko o twojje dvpie

Gość tez z katoooo
ja tez mam takiego "faceta", poznalismy sie 3 lata temu, ja mu sie bardzo spodobalam, on mi nie bo jest niestety brzydki, urwal nam sie kontakt, pozniej on zdobyl moj nr, smsowalismy pol roku, balam sie z nim spotkac, bo wiedzialam ze mi sie nie podoab, w padzierniku sie przelamalam i okazalo sie ze nikt nie potrafi mnie rozsmieszyc tak jak on spotykamy sie 1-2 razy w tyg, ciagle mnie gdzies zaprasza, pomaga we wszystkim, jest dobry i uczynny, zachowujemy sie jak para tylko bez calowanie i seksu on wie ze mi sie nie podoab, wie ze mam powodzenie wsrod facetow, ale ciagle o mnie zabiega chcialabym sie w nim zakochac ale nie potrafie, moze z czasem cos poczuje

Gość hau hau 52
uwazaj! facet Toba manipuluje. nic z tego nie bedzie dobrego dla Ciebie.

Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałam, że chcę seksu? Chcę związku, chciałabym z nim być. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, gdyby nawet do tego seksu doszło, no to gdzie tu brak szacunku do samej siebie? 3 miesiące znajomości to chyba już wystarczająco dużo. Problem nie polega na braku seksu, tylko na tym, że każdy facet, którego poznawałam do tej pory nigdy tyle czasu nie zwlekał z określeniem się. Męczy mnie to, ale nie umiem urwać z nim kontaktu.

Gość Michał Anioł
Sprawa jest relatywnie prosta: w tle jest cos jeszcze. Zwiazek, który sie do końca nie wypalił. Brak przekonania, że to właśnie Ty. Może też zbyt szybkie wysyłanie sygnałów przez Ciebie. Daj mu szanse zapolować na Ciebie. Troche dystansu zrobi swoje. Jeżeli bedzie musiał włożyc troche wysiłku, aby Cie zdobyć, to zacznie sie starac.

Gość pan z mokrym penisem
choc do mnie malenka po co Tobie ten gay?:classic_cool:

Gość hau hau 52
typowa manipulacja. to pawian. znajdz gdzies stary watek o pawianizmie zalozony chyba przez ciri i poczytaj, wszystko zrozumiesz :) a potem olej go i idz swoja droga. powodzenia :)

Gość Iaromina
- ma inną na oku - ma dziewczynę/kochankę/żonę - ma coś z psychiką nie tak - jest aseksualny i boi Ci się przyznać - jest gejem :)

Gość ....p
może on jest z kimś w związku tylko mu sie nie układa i odskocznią od tego związku jesteś Ty

ja bym pomyslala, fajnie ! nie spieszylabym sie do seksu, skoro spotkania sa takie przyjemne. facet w koncu wymieknie. mozliwe, ze ten ma wreszcie szacunek do kobiet i jesli mu zalezy na Tobie nie bedzie na sile zaciagal Cie do lozka. moja rada: nie sttresuj sie, kobieto :) daj wam czas na wzajemne poznanie siebie 🖐️

Gość jvvf
ale o co ci wlasciwie chodzi dziewczyno?? zeby cie poprosil "o chodzenie"???? buaahahah podobno masz 26 lat ?! jak sie ma okreslic? ma ci powiedziec od dzis krysiu chce zebys byla moja dziewczyna??? no daj spokoj ...... dobrze ci to sie spotykaj ..... co wy baby tak duzo glowkujecie ....?

czy wszystkie smoki wawelskie sa takie prymitywne ? nawet ten z bajki byl ociezaly umyslowo bo musial dziennie zjadac kilka panienek, bllleechhh

Gość hau hau 52
ona chce wiedziec, o co mu chodzi. dziewczyno, tracisz czas...

Gość cos ci powiem
jezeli facet kocha kobietę, to mysli tylko o skesie z nią.zakochanemu facetowi raczki same chodzą

Gość hau hau 52
o! trudno o lepsze podsumowanie :)

Gość jvvf
o co mu chodzi o co mu chodzi.... ja uwazam ze przez to ze ludzie teraz chca tak wszystko miec szybko i latwo i to w kazdej dziedzinie zycia.... pobaw sie troche tym stanem... nei wiesz ze to najlepszy czas?? tak sie nawzajem gonic... umawiac na randki... miec "motyle w brzuchu" .... jak juz wszyskto bedzie takie oczywiste i powiedziane to co ci zostanie... codziennosc... z ta tylko swiadomoscia ze sobie powiesz mam faceta.... glupie to jakies

Gość jurek.powiatowy
No wiesz, może facet jeszcze nie jest gotowy na nowy związek? W końcu trzy miesiące to naprawdę nie jest długo. ----------------------------- Czytam: http://tnij.org/ci6r

Gość mam podobny przypade
tyle ze sex jest, problem w tym że nawet nie wiem gdzie mieszka a znamy sie rok, mieszka z rodzicami wiec pewnie to jest przyczyna, niby jestesmy razem, ale własciwie nie jestesmy, widac ze mu zalezy ale do pełnego związku sie nie pali, i tak nam ucieka zywot między palcami :)

Gość hau hau 52
jesli nie czujesz sie dobrze w tej sytuacji, to sie z niej wycofaj zamin bedzie za pozno. smoku przerzuc sie dziewice sojowe i przestan pier....dolic :)