Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienkaab

mój stary zwariował

Polecane posty

Gość basienkaab

dziewczyny, help!! mój stary zwariował, bez dwóch zdań. facet po 20latach małżeństwa stwierdził że on już ma dość takiego seksu i chce ode mnie więcej inicjatywy w łóżku. co ja mam zrobić? raz na jakiś czas to mogę się poprzewracać w tym łóżku, ale nie mam ochoty na takie kombinacje, to już chyba nie ten wiek

Gość oj babo babo
nie wiesz co to więcej inicjatywy? to czteropak piwa i głęboki dekold :D:D:D

może juz mu się nie chce i chce żebys Ty wzięła interes w swoje ręce? albo w usta? ;)

Gość hahahahahahaha
to jak nie masz ochoty to sie nie zdziw jak za pare miesiecy powie ci papa i pojedzie z mlodsza i chetna

Gość Twój stary zwariowany
A niby dlaczego zwariowałem. Po 20 latach nekrofilii i posuwania drewna mogę mieć ochotę na odrobinę zmiany. Jeżeli seks wyglada tak, jak wyglada, to czemu się dziwisz. A może tak dla odmiany włożyłabyś trochę wysiłku w nasze zycie erotyczne?

A ile to Wy macie lat, że napisałaś \"w tym wieku\"? Gdzie jest napisane, że już nie wypada? Co za bzdury? Otrząśnij się. Jesteście w wieku, gdy dzieci są odchowane, gdy wszystko wokoło jest już ułożone i nic, tylko kochać się i korzystać z życia i seksu. Nie przegap tego. To najpiękniejsze chwile dla kochającego się małżeństwa. Załóż czasem pończoszki samonośne, gorsecik i szpileczki i tak przyjdź do męża, to zobaczysz, co się będzie działo. Masz okazję - to świetny prezent na Gwiazdkę dla faceta. :-) Miłej zabawy.

Gość minogaa
Kobieto, zacznij się dokształcać kup jakąś kamasutre czy co, pokażesz mu ze dwie pozycje w których się musi wyginać i od razu mu przejdą zbereźności :D

Gość viololka
Kamasutra u facetow nie zdaje egzaminu, nawet nie chce im sie czytac

Gość benny44
wiadomo że to kobieta musi mieć inicjatywę, ma ktoś wątpliwości?

Gość a może to mężuś
od lat nie bardzo się starał i dlatego basience się nie chciało? Niech się nad tym najpierw zastanowi, a potem się czepia żony! Facetom często się wydaje, że są wspaniali w łóżku, a niestety tak nie jest. Machną parę razy tyłkiem i spać, a potem się dziwią, że żona kłoda!

Podrap mu plecy pazurami i nazwij go tygrysem, ruszaj tyłkiem, żeby go wybić z rytmu, zapleć na nim silnie nogi, żeby poczuł, ze ma kręgosłup, złap mocno za szyję, żeby stracił oddech, obetrzyj dłońmi główkę do krwi, ugryź w jajco itp, to uzna, że jednak nie ma to jak klasyka. ;)

Gość cztery butelki
stara a głupia :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqq
demancja dobra rada :) zastosuje :D