Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasmorgenstern

brak okresu, jestem w ciązy czy cos mi jest?

Polecane posty

hej ...ostatni okres mialam 23 paxdziernika! od tego casu nic...;/ okresy mam dosc nieregularne, spoxnia sie o tydzien casem 2... ale nie tyle... 4 paxniedziernika przezylam swoj pierwszy raz.. w gumce bez wytrysku... mimo to zrobilam dla siebie samej test wyszedl naturalnie negatywnie:) wsystko bylo okey;) nastepny stosunek mial miesjce 14 i 15 listopada.... w gumce od poczatku bez wytrysku dopiero po kilku sekudnach na zewnatrz ( tak po 10) a za 2 razem w ogole nie bylo... nie chcialam wewnatrz bo sie balam , dopiero sie uczymy i chcialam uwazac zeby potem sie niczym nie martwic... jedynie wytrysk mial miesjce troche przed .. w skutek sexu oralnego.. nic nie bylo na rekach moich na 100%. moj chlopak potem sie umyl ubral i pojechal cos zalatwic ... po godzinie sie kochalismy... tak jak juz pisalam w gumce bez wytrysku adnego... jakie bylo moje zdziwienie gdy okresu ocywiscie nie dostalam;// stres matury moze i to mialo wplyw ... zacelam panikowac i nie wieidzialam co sie dizeje... okresu do dzis nie dostalam.. czy istnieje jakas szansa ze jstem w ciazy?! dla mnie nawet nie ma racjonalnego wytumaczenia... zrobilam jezcze test bo zaczelam sie denerwoac. - negatywny.. w pt mam wizyty prywatnie u gina...;/ na co sie przygotowac? strasznie sie boje;/

Gość dziecinko
no nie boj sie moze w yniku stresu Ci sie zatrzymal, powiedz lekarce kiedy wspolzylas, ze z abezpieczeniem, bo bedzie sie o to pytala, pewnie zrobi Ci usg, a jak cchesz to zrob sobie tes na krew i juz bedziesz 100% pewna czy jestes w ciazy czy nie