Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaaZrozpaczona...

kac moralny...pomocy!

Polecane posty

Gość OnaaZrozpaczona...

brzydze sie soba :-o Pozwolilam zeby stalo sie cos do czego dojsc nie powinno... Pokrotce- 3 tygodnie temu rozstalam sie z kims kogo nadal kocham, szalalam z rozpaczy, znajomi starali sie mi pomoc w ten weekend zaprosili do siebie, kumple jeszcze z czasow liceum, nadal sie przyjaznimy... i co? ze smutku upilam sie tak, ze urwal mi sie film... Boze jak mi wstyd, ja praktycznie wogole nie pije i nie chodze na zadne imprezy... i jak to sie skonczylo, wyladowalam z moim dobrym kolega, ktory tez byl pijany :-o i mam tylko mgliste wspomnienie tego jak mnie piescil... mam ochote sie pociac... 😭

mówi sie trudno i żyje dalej :) jak ktoś nie radzi sobie z problemem to niech nie ucieka w alkohol. sama widzisz, że nie masz głowy do alko :]

Gość OnaaZrozpaczona...
jest mu glupio, rozmawialismy o tym i mnie nawet przepraszal :-o jemu jest wstyd, mi jest wstyd, ale to niczego nie ulatwia... Nigdy nie mialam takich akcji, a z opowiadan znajomych to ja sama sie na nim uwiesilam :-o postanowilam ze nie tkne wiecej alkoholu...

Gość OnaaZrozpaczona...
a najgorsze jest to, że okres mi się spóznia i strasznie się boję

jakbys się zaciażyła, to może były chłopak pomyślałby, że to jego :D :D :D fajnych masz znajomych w ogóle... nie wiem, ja zawsze piję wśród osób, co je znam i wiem, że jak zaczne robić głupoty, to mnie dopilnują i uspokoją.

Gość OnaaZrozpaczona...
i nadal czuję smak jego spermy w ustach i najgorsze jest to, że teraz ciągle zamawiam w knajpie białą damę

Gość paris ilton
:D