Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pajlot

Z jakich powodów osoba może być nielubiana w swoim środowisku?

Polecane posty

Gość Pajlot

Nie jest jakimś pasztetem, nie ma zielonych zębów, ale jest nieśmiała. Co jeszcze moze powodowac ze ludzie jej niezauwazaja, jest im obojetna? Nudna osobowosc?

Gość koza po zakupach
grupy z zasady tak mają ,ze musza zamanifestować swoją elitarność ,padło na Ciebie po prostu

Gość Pajlot
Nie o mnie chodzi, o moją przyjaciółkę, która nie moze sie jakoś włączyc w życie klasy i bardzo sie tym przejmuje.

Gość Sarka - Farka
a cycki masz fajne ??

Gość ccbvvvaa
np jesli prewyzsza innyc inteligencja

Gość Pajlot
zgadza sie, przyjaciółka dobrze sie uczy, klasa niby nie jest niemiła, ale całkiem ją odpycha i nikt pierwszy do niej sie nie odezwie. asatanawiam sie co moze byc tego przyczyna, jakie cechy musi posiadac osoba, zeby ludzie ja lubieli.

Gość IAAAAAAAAAZZS
daj spokoj nic na sile u mnie w pracy jest lubiana najwieksza kretynka bo wchodzi w dupe

Gość koza po zakupach
ja bym byla jednak za formą lubili - to bardziej po polsku brzmi !

Gość krówka ..
zazwyczaj nielubiane są osoby które się wyróżniają-i chyba nie ma znaczenia czy pozytywnie czy negatywnie:O tak więc kogoś grupa moze odrzucić bo jest zarozumiały a inna osobę bo jest inteligentna,coś umie i ma jakies fajne zainteresowania

Gość IAAAAAAAAAZZS
robic swoje i sie nie przejmowac

Gość Pajlot
Ale mysle, ze tak samo ludzie mogą nie lubić osób, które są bezbarwne, szare myszki, z nieciekawa osobowościa i denerwujacym stylem bycia, no nie wiem..

Gość Pajlot
otóż to. Prosze, wypowiadajcie sie jeszcze np. jakich wy ludzi nie lubicie.

jeśli lepiej się jej powodzi... ma fajnego chłopaka, dom (itp.)..., czyli ogólnie chodzi o zazdrość innych... jeśli to ona ma jakieś zahamowania, jest skryta, introwertyczka, to wtedy też będzie jej trudno się dogadać, chociażby tego chciała to i tak lepiej będzie się czuć sama..., albo jeśli jest niepomocną jędzą, wywyższa się, stawia takie wartości jak sukces w nauce ponad przyjaźń czy zabawę (wiecie, że to ogólnie nie jest akceptowane...) może chodzą jakieś plotki o niej po szkole, a sama o tym nie wie? może jest za cicha, nie potrafi pokazać pazura, nie potrafi się niczym wyróżnić, jest zbyt przeciętna, żeby zasłużyć na uwagę innych... a może rodzice jej nie kochają, lub kochają za mocno, może matka przytulała częściej jej brata, a ojciec młodszej siostrze pierwszej pokazał rowerek na czterech kółkach... może wujek w dzieciństwie dotykał ją w niewłaściwy sposób, albo gdy miała 7 lat w windzie wydarzył się coś czego \'ten\' obcy pan zabronił jej mówić mamie i tacie... a może to z nadmiaru onanizmu straciła poczucie przynależności do grupy, uniezależniła się od innych i sama postrzega siebie jako kogoś innego...?

Gość ło jezusie

Ja też nie byłam zbytnio lubiana w liceum. Zawsze bylam poważniejsza niż koleżanki, nudzily mnie ich durne chichoty i ploteczki, nie chodzilam z kolezaneczkami za rekę po korytarzu, nie dawalam "łyka" czy "gryza" bo mnie zawsze jedzenie po kimś brzydziło. Teraz jestem na studiach i nigdy nie poczulam sie w jakikolwiek sposób nielubiana.