Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuii5555

MÓJ TATA MÓWI DO MAMY NONSTOP ZAMKNIJ SIĘ !!!CZU U WAS TEŻ TAK JEST ??

Polecane posty

Gość kuii5555

JAK WASI RODZICE SIE DO siebie odnoszą ? moja mama jest dla ojca jak świeta..taka dobra..cale życie..daje mu kase ..dba o niego ..martwi sie..obiadek podstawia i ładnie mówi..dzieki niej wyszedł z alkoholizmu..a powinna sie dawno z nim rozwieść..nigdy jej nic nie kupił..ma ja w dupie totalnie..tylko sie liczy jej kasa dla niego..kiedy ona mowi mu grzecznie zeby wylaczyl telewizor bo ona rano do pracy musi wstac i chce sie wyspać bo on głosno włącza cala noc to ona zawsze"zamknij się " itd..i jeszcze inne chamskie okreslenia do niej mówi..tak mi jej żal..ona jeset tjest taka naiwna..taka dobra ..a on cale życie j ą oklamywal i wykorzystywal/zero szacunku dla niej.

nie moi rodzice sie szanuja wzajemnie, nigdy nie slyszlam,zeby tata tak powiedzial do mamy albo odwrotnie. wspolczuje :O

Gość ale zajebisty temat
Twoja mamusia robi poważny błąd...Powinna dac chamowi w ryj i wypierdolic na ulicę.

Gość kuii5555
miało byc ze on zawsze do niej mowi tak a nie ona..pomylilo mi sie tam ..on jak do smiecia mówi .. czy to normalne ze ona taka sie stara i jes ttaka dobra dla niego a on mimo t onie ma do niej szacunku ?Boze ja patrzec na to nie moge..tak ją wyzywa.. kiedyś byla sytuacja ze ona do niego "tatuś chodz na obiadek" a on strzelil drzwiami i :zamknij się do niej i takie tam,a ona dalej głupia do niego zeby zjadł..poprostu masakra..ona jest jakaś nienormalna ze pozwala na takie traktowanie..ani nie jest zalezna od niego bo ma kase i pozycje a on nie pracuje.. jak byla rocznica 25 lat ślubu to tak sie kłocil z nią w ten dzień ze plakala..mowila ze kolezanki w pracy sie chwala jak męzowie im kupuja na rocznice coś a ona nic nie dostala nigdy:(

Ahhh...masakra! Współczuje! Ja kiedyś miałam awantury i wogóle w domu...:( ale całe szczęście rodzice się rozwiedli a ja zostałam z moją kochana mamuśka:)też mi zawsze jej było szkoda...chociaz mała byłam i nic nie rozumiałam! Ciesze się że tato z nami nie mieszka...przynajmniej mamy spokój...nawet mi go nie brakuje...gdyby nie pił to by był super! ... a Twoja mama nie chce się z nim rozwieść? maskara! współczuje jej! takie życie to do dupy jest...

Znam to z autopsji, to nie jest normalna sytuacja. Powiedz matce, żeby nie dała się tak traktować, bo pewnego dnia dojdzie do nieszczęścia. Ktoś nie wytrzyma... ty? twój ojciec? chwyci za nóż, poleje się krew... komentarz sąsiadki z dołu: "no szkoda baby, młoda jeszcze była, mogła żyć...". I w ten sposób zostaniesz sierotą... No w lepszym przypadku będziesz mieć zrąbaną psychikę, nie będziesz potrafić ułożyć sobie życia z żadnym mężczyzną... może zostaniesz lesbiją, albo starą panną, która do końca swoich dni jedyne co będzie wspominać to słowa znienawidzonego ojca do kochanej matki: "Zamknij się, stara kurwo"... Tak wygląda życie dzieciaków z rodzin dysfunkcyjnych...

Gość kuii5555
miał kochanki bo ta ksąsiadki mowily ze sie dowiedziały a ona w to nie wierzyla..i powiedziala ze sasiadki zmyslają ..czy ona jest taka naiwna czy głupia bo już sama nie wiem..

Gość kuii5555
nie mama nie kocha go.. wręcz go niecierpi .. powtarza to ciagle ze wyszla z rozsądku za mąz a nie milosci..ona go na bank nie kocha!

Gość u mnie w domu bylo podobnie
bylo bo juz tam nie mieszkam, tyle ze ,zamknij sie, to bylo nalagodniejsze co do niej mowil :O nie bede sie teraz rozpisywac o calej tej sytuacji i o tym co mowil i co nam robil, chcialam tylko napisac ze wiem co teraz czujesz, jak sie o nia martwisz, wczuwasz sie w jej sytuacje, przezywasz to jakbys byla nia, odczuwac bezsens jej i bol zycia (bezsensowny bo mozna przeciez to zmienic). wyobraz sobie co bys zrobila gdybys to Ty miala takiego meza? odeszlabys, prawda? bo ja tak. i do dzis nie moge zrozumiec mojej matki czemu ona tego nie zrobila, nie robi i nigdy nie zrobi. one maja swoj wlasny rozum i skoro ten ich rozum im tego nie podpowiada, to moze nalezy pozostawic je same ich wlasnemu nieszczesciu..

Gość u mnie w domu bylo podobnie
a z tym ogladaniem telewizora bylo identycznie :O w dupie mial ze mama miala na rano do pracy (on nie pracuje juz od jakichs ponad 10 lat - zlamal powaznie i wielokrotnie nogi w wyniku upadku w czasie libacji alkoholowej :O), biedna spala zawsze z zatyczkami do uszu nacpana srodkami psychotropowymi :( teraz, jak sie z siostra wynioslysmy z domu, to ma swoj pokoj, ale psychotropy nadal bierze.

Gość Mad-dus-ka
Kuii 5555-nie wiem ile masz lat ale moze dobrze byloby zebys porozmawiala z mama na ten temat.Zapytaj ja dlaczego pozwala na to aby ojciec ja tak traktowal?!Powiedz jej ze ty to wszystko widzisz i nie mozesz zrozumiec tego .Zapytaj czy ma zamiar do konca zycia znosic tego lajdaka. Czesto mamy trwaja w takich beznadziejnych zwiazkach ze wzgledu na swoje dzieci.Wydaje im sie,ze to jest lepsze rozwiazanie niz rozwod.Dazac do "dla dobra dzieci" nieswiadomie robia im krzywde,pozwalaja sie ponizac.Mozesz mamie pomoc.Rozmawiaj z nia.Wysluchaj co ma do powiedzenia na ten temat.Juz sama rozmowa o tym bedzie dla niej pomocna,zrozumie ze ty sie nie zgadzasz z takim traktowaniem jej przez ojca i zmusi do rozmyslan lub podjecia jakis dzialan w kierunku zmiany sytuacji.Zycze powodzenia.

jezeli mu dziamgoli i dziamgoli i w dodatku głupio to co ma zrobic? jeżeli tak to ne szanuje Jego swietego spokoju.