Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczta polska

prezenty poczta polska allegro

Polecane posty

Gość poczta polska

hej,jak myslicie zdazy dojsc paczka jutro wyslana do Wigili ? nie bylo opcji kuriera, tylko priorytet i sie martwie , fuckkkk

Gość lipposo
Powinno dojsc.

No priorytetem to powinno chociaz nie ma gwarancji chyba bo to kurde goracy okres dla poczty polskiej. Ale napisz moze do sprzedajacego zeby kurierem to nadal. Ja tak zrobilam w tamtym roku- ci allegrowicze nie orientuja sie w tych kurierach i dlatego nie wysylaja, poza tym to drogo jest, no chyba ze kupilas o super sprzedawcy ktory non stop korzysta z kuriera to wtedy ma taki znizki i mu sie oplaca. No w kazdym badz razie mozna pogadac z allegrowiczem ze sie samemu znajdzie kuriera i wszytsko pozalatwia. On tylko musi byc w domu i paczke przekazac kurierowi. powodzenia!

Gość pracownik poczty
Dojdzie na 100 %, jezeli wysłana będzie prorytetem. Priorytet wysłany do godz.15doręczny jest następnego dnia, soboty i niedzieli nie wliczamy.

Gość woopw
Nie koniecznie. Ja trzy tygodnie zamowilam co na allegro, paczka zostala nadana priorytetem, data stempla to 27 listopad, a przyszlo 11 dni pozniej!

Gość a jak jak wplacilam dzisiaj
i wysla jutro to dojdzie ??????????

Gość a jak jak wplacilam dzisiaj
hop hopppp

Gość loppop
Na pewno dojdzie na poczte, ale nie koniecznie do twojego domu. Jak zostanie wyslana priorytetem to na pewno dojdzie tylko bys musiala sie dowiadywac na poczcie czy nie dostali juz twojej przesylki i ewentualnie sama odebrac ja z poczty. Ja tak robie zawsze przed swietami, bo poczta dostaje tyle paczek ze sie nie wyrabia i lepiej samemu odebrac niz czekac.

Kobieto ty wez lepiej wysylaj ta paczke bo jak tak bedziesz czekala to kupujacy na pewno jej nie dostanie na swieta. Jutro to ostateczny dzien chyba zeby ta paczka doszla na swieta. No chyba ze kupujacy bedzie na poczcie sie dowiadywal, albo kuriera mu wezmiesz, ale to drogo :/