Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienkaaaaaa

czy sa jeszcze dziewice po 25 r.z???????

Polecane posty

Gość panienkaaaaaa

Gość .smok wawelski.
nie ma 🖐️

Gość 25letnia cnotka
ja jestem:D

Gość hmm są
a ja jednak musze powiedzieć, że są ;) sam osobiście znam jedną, w sumie to ma akurat 25

Gość batwomen
No baaa! Ja byłam - jeszcze trzy miesiące temu byłam 27-letnią dziewicą!;)

Gość batwomen
A tak na poważnie to wcześniej robiliśmy to w dupkę, dla mnie bomba, dla niego też...

Gość batwoman
Hahaha, bardzo śmieszne...dzieci powinny spać o tej porze a nie podszywać się na kafe :P Czekałąm długo, bo...bo wybredna jestem i chciałam, żeby to był na prawdę fajny facet! I żeby nei miał żony/dziewczyny/ nie był księdzem - jakoś takich najczęściej przyciągałam :P Aż się doczekałam ;) Facet wiedział, że jestem dizewicą, bo pochodził z grona moich przyjaciół, znajomych , w którym to towarzystwie nie było tajemnić co i jak ;) Więc zasadniczo wiedział, za co się zabiera ;)

Gość wstydliwa25
nie zdziwil sie? ja swoich znajomych oklamalam pow ze juz nie jestem

Gość batwoman
Moi znajomi wiedzieli, jakoś nie było tot ematem tabu w moim gronie ;) W sumie sama sobie żartowałam z tego mojego dziewictwa, wszyscy do tego na luzie podchodzili ;)

Gość miałam 26
ja miałam 26 lat jak straciłam dziewictwo. Czekałam na tego odpowiedniego. Opłaciło się i to jak!!! :)

Gość miałam 26
a teraz dupczę się z kim popadnie

Gość aliosza
Znam taką jedną z Krakowa ma 28 lat cnotka potwierdzona przez ginekologa. Niestety moja kuzynka więc ja odpadam. Niezła dupa tylko harakterek nieciekawy. Chce ktoś może nr tel?

Gość ach to niewazne
mam 31 lat i bylam dziewica do 28 roku zycia-tak wypadlo....tzn. fizycznie bylam bo spalam z 3-ma facetami i nie przerwali mi blony dziewiczej.w koncu trafilam na faceta-ktory zaczal mnie obracac jak sie patrzy... . z perspektywy czasy nie mysle o tym jak o jakiejs ujmie, skazie, itd. Jak juz sie stanie to sie nie odstanie.....i potem jakby czegos zal... u mnie bez wzgledu na wiek. Zaluje ze nie jestem dziewica.... Dziewczyny ktore dlugo jestescie dziewicami-nie ma sie czym przejmowac!

Gość inek
nie wiem po co tyle szumu o jedną głupią błonke , czy ona jest czy nie i tak się tego nie czuje;/

Gość slonce..........
ja jestem mimo iz mam 26lat straznie miz t ym zle mam ochote na seks a nie mam faceta a nawet jka bede miec to chyba mu nie powiem o tym bo jzu widze jak zareaguje:o a ja zapalilabym sie chyba ze wstydu

Gość ptanko
ja nią byłam jeszcze jakieś 2 miesiące temu... ;) wiek? - 25 lat...

Gość Nie sweet i nie pink
Ja mam 16 lat i nie jestem juz... Tak drogie panie tylko czekam na teksty: dziecko!! do książek... Nie krępujcie sie...

Gość dydus
a mi tałte powieciał źe usiadłam na smocku

Gość 88 Kolejnych słów
jak baba ma ponad 25 lat i jest dziewicą to cos z nia jest nie tak. Tylko sie usprawiedliwia pierdoleniem ze czekala na tego odpowiedniego ble ble. Nikt jej wczesniej nie chcial tknac - nikt porzadny tylko same menele - to tez tak to sobie tlumaczy.