Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Starski

Jestem człowiekiem mocno związanym ze swoją mamą i dziadkami

Polecane posty

Gość Tak to chore

Gość Tak to chore
A ile ty masz lat ?

Gość jesteś normaln y to natralne

26 i nie raz usłyszałem od swojej żony że jestem idiotą i maminsynkiem . A jeśli chodzi o dziadków , to bardzo ich kocham , teraz oni potrzebują mojej pomocy a moja już nie długo była żona nie chciała dac zgody na to by zamieszkali razem z nami .

Gość Miłości nie istnieje

Gość Miłości nie istnieje
Za co ich kochasz ?

Mame - za to , że sama radziła sobie z moim wychowaniem , że dała sobie rade bez mojego ojca , który mnie zostawił . Dziadków - za to , że byli zawsze przy mnie i nigdy nie zostawili mnie w potrzebie . A moja już nie długo eks żona wyzywa ich od skur.... itd , to mnie boli a mnie nazywa psycholem .

01:31 [zgłoś do usunięcia] ...Iwaaa.... Z Ciebie naprawde psychol he he Masz coś do mnie . Nie rozumiem ciebie , jak możesz tak mówic , skoro mnie nie znasz .

Gość Rozumiem ciebie

Gość krasnal.habalala
ty juz dzis pisales pamietaj jedno zona zawsze jest na pierwszym miejscu potem rodzice potem dziadkowie -taka jest hierarchia

Gość Rativa
Powiem Ci, że to normalne, ludzie są różni: wrażli, przywiązani, ale Twoja rodzina straci wiele, bardzo dużo. Mojej rodzinie jest podobna sytuacja, więc radzę Ci wtbierać, póki jetseś jeszcze młody.

Ale dla czego moja żona obrzuca ich wyzwiskami . To na prawde , nie jest dla mnie miłe uczucie . Na dodatek nie raz mnie uderzyła .

Gość Rativa
Dlatego pewnie, że wie, że Twoja rodzina na tak bliskich kontaktach ucierpi, a ona tego nie chce.

Rozumiesz co to znaczy dla ciebie , jeśli jesteś dla kogoś jedynym wsparciem . Jeśli chodzi o dziadków to oni na prawde potrzebują pomocy i opieki , jestem ich jedynym wnukiem , który powinien to zrobic i się nimi zaopiekowac .

Gość Rativa
Rozumiem, mam przecież takie osoby, jak każdy. Cokolwiek zrobisz, pamiętaj aby nie zaniedbywać rodziny.

A swojej żony , zaczym się na prawde obawiac . Używa wulgarnych słów , leje mnie prawie kiedy ze chce a najgorsze jest to że ubliża na moją rodzine . Ja na jej rodzine , nigdy nie powiedziałem ani słowa.

Gość Rativa
U mnie było podobnie...A wyszły z tego same złe rzeczy: ciągłe kłótnie przy dzieciach, bluzgi i obelgi dwóch stron, gehenna w domu, mówię Ci koszmar. Kochasz Dziadków, kochasz Rodziców, a Żonę?

Gość Rativa
Przepraszam, nie doczytałam...Chodziło mi o Twoją Mamę, anie o rodziców.

Z rodziców posiadam tylko mame , ojciec odszedł . Gdy w wieku 18 lat , zjawiłem się u niego powiedział mi że nie chce mnie znac . Więc wychowywała mnie mama , razem ze swoimi rodzicami . Żone kochałem i nie wiem czy nadal ją kocham , wszystko przez te wyzwiska i ciągłe lecenie do mnie z rękami . To przypomina koszmar , do czego ta kobieta jest zdolna . Na dodatek ordynarny język jaki używa .

Gość Rativa
Może złą kobietę poznałeś i wybrałeś za żonę? Widać z Twoich postów, że jesteś uczuciowy, wrażliwy. Mówią, że przeciwieństwa się przyciągają, ale...do życia, dobrego funkcjonowania raczej nie.

Gość Rativa
Macie dzieci?

Na szczęście nie , nie wyobrażam sobie bym kiedykolwiek zostawił swoje dziecko , czy także pozbawił go matki . Dziecko , ma prawo miec oboje rodziców .

Gość Aż mnie na wymioty bierze

Gość Rativa
Zdaję mi się, że wybierzesz Mamę i Dziadków, decyzja będzie dobra, bo Twoja, bo tak przypuszcam, ze będzie. Pomyśl, porozmawiaj poważnie z żoną, tak jak ze mną, na spokojnie, bez krzyków, bez nerwów, powiedz jak kochasz Mamę i Dziadków i jak jetseś im wdzięczny i że nie możesz ich zostawić w trudniej sytuacji bo oni tego nie zroblili. A ja Ci życzę powodzenie i dobrej nocy. Napisz jeszcze na forum, jak to się wszystko potoczy, dobranoc.

Gość bexaaa_
A moje zdanie jest takie ze zona ma prawo wyboru czy chce np zamieszkac z tesciowa czy dziadkami. To ona jest teraz najblizsza rodzina, to z nia bedziesz mial dzieci. Egoistyczne jest nie brac jej zdania pod uwage czy ta sytuacja bedzie komfortowa dla niej. Dlaczego nie mozesz opiekowac sie dziadkami w ich mieszkaniu??? Moze wykluczasz ja z podejmowania decyzji i dlatego nerwy jej puszczaja.

Gość Żałosny temat ale na twoim
miejcu zrobiła bym dokładnie tak samo .