Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawa122

uwielbiam Indie i Indyjskich mezczyzn -

Polecane posty

Właśnie przez takie osoby jak Ty między innymi mają takie pojęcie o wszystkich Polakach. Hindusem się zachwycasz, a na Polakach wieszasz psy. A Ty czym się zajmujesz? Na zmywaku, czy gdzie?

Gość pisalam tu wczesniej
nie dajcie sie prowokowac jakies malolacie, ktora wyjechala na emigracje z rodzicami aby ukonczyc publiczne liceum w UK :O jzu tak jest, ze niektore zakompleksione Polki nie maja powodzenia u rodakow lapia sie roznych egzotycznych facetow, co nie znaczy, ze sa lepsi, a jedynie, ze je chca. co do pozycji "ciapatych" w UK to jest ona uwarunkowana wieloletnia emigracja,a nie taka jak polska emigracja raptem kilkuletnia. niestety wiekszosc kolorowych nie zdobywa dobrego wyksztalcenia i nie ma dobrej pozycji nawet jesli urodzilo sie w UK. wiekszsc z nich slabo zna jezyk jezdzi na taksowkach albo sprzedaje kebaby. dobra i taka praca, ale nie ma sie czym zachwycac. jesli chodzi o urode to nie ma nawet czego porownywac nie sa abyt atrakcyjni w porownaiu z Polakami juz nie wspomne o latynosach.

A najbardziej, to mnie właśnie wkurzają takie matoły, które wyjadą gdzieś w świat i po miesiącu mówią: Tam u nas, you know...

Na poprawe humoru. Sorki, ze po angielsku: 63 pakis died in Bradford this morning. It was'nt terrorist attack, a fucking bed collapsed. They are blaming it on Al-Ikea. :D The paki's prayer: Our father who are in Leicester, patel be thy name, thy curry come, thy stinging bum, on earth as it is in Hyson Green, give us this day our daily nann, and forgive us our smell, and help those that hold our smell against us, and lead us not into employment, but deliver us all benefots. For thine is the prayer mat, the nissan almera, 4eva neva. Ahmed. :D

co do tego co sadza Anglicy na temat Polakow? zatrzymaj to dla siebie bo sama tez Polka jestes niezaleznie od tego jak dawno wyjechalas. nie neguje Hindusow bo ludzie sa rozni, tak rozni jak sa tez Polacy, ale zachwycac sie nimi bez powodu nie zamiarzam, bo dla mnie to jest dziecinne i pachnie latwa laska. szczegolnie dlatgo, ze ograniczasz sie do jednej grupy czyli to jakis fetysz.

wow teraz nagle wszyscy na tym watku to inzynierowie, he he dobre, ja skonczylam w Polsce magistra kosmetologii, po ciezkich czasach udalo mi sie otworzyc w UK moj wlasny salon. dzis mam off na szczescie, bo w przeciwienstwie do ciebie nie obijam sie na forach tylko pracuje. Mam 3 pracownice, 2 angielki, jedna dziewczyne z Indii, ktora jest przemila i sliczna. Nie wieszam psow na Polakach ale po tylu latach w UK swoje widzialam, czasem wstyd za swoj narod

Musztarda, niestety takich matolow pelno jest wszedzie. W Polsce strugaja fifa-rafy, pokazuja, ze ile to nie zarabiaja, i jakiej roboty nie maja :) Ja nie mam sie czego wstydzic. Na taka prace jaka chcialam czekalam 4 miesiace :) Pracowalam w miedzyczasie w fabryce i nie wstydze sie tego, nigdy nie ukrywalam tego faktu przed nikim. czy to az taki wstyd, ze jak czlowiek szuka pracy, to bedzie pracowal gdziekolwiek byle miec kase ? Zdaniem autorki, chyba tak :)

coz my musimy sie wsztydzic za pewna Polke,ktora zachwyca sie Hindusami. jest po rowno :D

swoja droga magister kosmetologi to znow nie wyczyn.

No skarbie, sama chcialas, sugerowalas ze mam gorsze wyksztalcenie od Ciebie :) Wybacz ale magister kosmetologii :) Z jakiejs prywatnej szkolki :D to dopiero ubaw skarbie :) Ale niech ci sie wiedze jak najlepiej.. Poznawaj sobie tych ciapatych kochaj sie z nimi i wychodz za nich za maz:) Polakow zostaw madrzejszym polkom :)

"uwielbiam Indie", ktora ich czesc udalo Ci sie zwiedzic?

Bo to wlasnie ONI HINDUSI mi pomogli no i jeszcze paru Anglikow, pomogli mi gdy 7 lat temu mialam ciezki okres w UK. zaden Polak mi nie pomogl, kazdy tylko patrzy na swoje i zadziera nosa. Dziecko, przyjedz do UK, badz tyle lat co ja, sam sie przekonasz

truskawa122 wow teraz nagle wszyscy na tym watku to inzynierowie, he he dobre, ja skonczylam w Polsce magistra kosmetologii, Wiesz, co, trochę się zastanów nad tym, co piszesz, jakie masz podejście do innych osób. Poddajesz w wątpliwość wykształcenie piszących tutaj, jednocześnie mówiąc, że Jesteś magistrem kosmetologii. Dla mnie, nie ubliżając nikomu, to takie samo wykształcenie, jak tytuł magistra od pompek. Może się nie licytuj.

truskawka, ale pretensje o to, ze nikt z olakow mozesz miec tylko do siebie. znam w Anglii wielu Polakow i oni sobie pomagaja, trzymaja sie razem. widocznie nie przypadlas im do gustu skoro zostalas sama. a swoja droga jaka pomoc ci byla potrzebna? nie od dzis widaomo, ze jak ktos chce wyjechac to musi liczyc przede wszystkim na siebie.

ciekawe ......................za co uwielbiasz Indie ? za specyficzny zapach ( smród ) , za biedę ludzi , za porę monsunową , a może za różnicę temperatur na pustyni ............. no został jeszcze Assam z walkami wewnętrznymi gdzie biały człowiek chodzi w towarzystwie uzbrojonych ochroniarzy a sypia na kampach otoczonych zasiekami i pod strażą . Bo jeżeli za zabytki , świątynie widziane na obrazku to proponuję pojechać i zobaczyć jak tam jest .

zapewne zabral cie tam twoj kolorowy facet, a nie przyszlo ci do glowy aby sie zastanowic dlaczego akurat wybral Polke?

zwykla pomoc w postaci mieszkania czy pokoju, badz zalatwienia pracy, bo przeciez wiadomo, ze z miejsca nie otworzylam salonu kosmetycznego. wczesniej pracowalam 3 lata w sklepie z agd i rtv, w pracy z Anglikami i paroma Hindusami. Zdobylam zaufanie managerow, nigdy na mnie nie narzekali, niestety odeszlam, ale mam swoj salon i robie to co kocham, pomagam kobietkom czuc sie piekne i zadbane ;-) mam paru znajomych Polakow, ale to sa zaufani znajomi, wieloletni przyjaciele. Reszta, bez komentarza

Piszesz ze zwiedziłaś ................... a proponuję nie zwiedzać tylko tam żyć , codziennie stykać się z normalnymi hindusami . Bo to zwiedziałaś to nie są Indie to są okruszki Indii.

Tak dla wyjasnienia, wybralam sie do Indii z dwiema kolezankami z Polski, to bylo juz troche dawno, czasy studenckie. Przykro mi ze cie rozczarowalam

Nie rozczarowałaś :-D. Tylko trzeba poznać ludzi zwyczaje kraj żeby móc napisać coś o nim ...........Indie wyglądają pięknie jak sie je zwiedza , dużo gorzej wypadają jak sie tam pracuje i żyje . A ludzie są lepsi lub gorsi tak jak wszędzie nie rozróżniałabym tego po nacjach .

nie moglas mnie rozczarowac bo mi na tobie zupelnie nie zalezy i jestes mi kompletnie obojetna. jednak to co piszesz jest dla mnie bzdura. zachwycasz sie czym co widzialas tylko na wycieczce, piszesz ze kolorowi sa piekni. ok, moga byc, ale pisanie, ze tylko oni jest juz smieszne. zachowujesz sie jakbys byla nie dojrzala, a najbardziej w chwili podkreslania swojego wyksztalcenia :O mozna sie czyms zachwycac i nie ma w tym nic zlego, ale przy pokazji chcesz dyskryminowac Polakow, swpich rodakow, do ktorych masz pretensje, ze cie nie lubia. i chyba wiem za co.

Ale jedno muszę przyznać takiego wesela jak w Indiach nie widziałam nigdzie :-)

Gość kobietko uszy do góry
a czego się spodziewałyście po kosmetyczce ? ups magister kosmetologii..... dla takich to ambicją jet natychmiast po ukończeniu szkoły złapanie męża i urodzeniu dzieci natychmiast po ślubie, stąd te peany nad Bollywoodem gdy zaczełam czytać ten topic myślałam że pisze nastolatka zakochana w miłosnych filmach rodem z Bollywood, tańcu brzucha, kadzidełkach,i hustach z indyjskiego sklepu a tu niespodzianka, pisze wykształcona kosmetyczka po studiach !!!!!

Ok to kto zna na tyle dobrze hindusow ze twierdzi iz smierdza lub sa analfebatami, bo to juz tez slyszalam wczesniej. Wielu lekarzy z Indii jest rozchwytywana po calym swiecie, sa zatrudniani w Ameryce i Anglii, poza tym j. angielski jest drugim jezykiem zaraz po hindu badz tamil czy telugu. Wszyscy mowia swietnie po angielsku, za to Polki... czasem jak taka cos wyduka to cyrk na kolkach