Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksssssiss

namiętne zdjecie na gwiazdke

Polecane posty

Gość iksssssiss

Witam,kiedys powiedzialam mojemu facetowi ze zrobie sobie smaczną namiętna sesje.... i on ciagle mi o tym przypomina, myslicie ze jesli dalabym mu taka fotke na gwiazdke...(profesjonalnie zrobiona) ucieszyłby sie ? czy to zbyt infantylne?

Gość ankafiranka
to zalezy kto by ci robil to foto. Jak jakis inny facet to moze byc niezadowolony... POdejzewam, ze to on ma fantazje, zeby stac sie fotografem

Niekoniecznie sie musi ucieszyć. Może to on właśnie chcieć Ci tą sesję zrobić :) . Jeżeli nie ma takich zamiarów to OK.

Gość iksssssiss
fantazje to ma na bank... profesjonalny fotograf.... ma zrobic fotke

Gość iksssssiss
chcialam dopisac ze namietnosc nie laczy sie tylko z super rozebraniem i robieniem dziwnych po

Gość iksssssiss
to nie glupie komus dawac fote? serio...

Gość ankafiranka
no moje normalna sprawa. Zdjecie jak kazde inne tyle, ze przyjemniej bedzie na nie patrzec :D Jezeli nie chcesz za duzo pokazywac to bedzie dobry pomysl. Zaproponuj jemu pozniej taka sesje. Moj meczyzna tez mi robil- super zabawa i w dodatku jak to sie konczy :D

Gość iksssssiss
nie chodzi mi o rozbieranie sie przed obcym chlopem... tylko taka fotka z blyskiem w oku... uchywcniem namietnosci ... artystycznie bardzej... mowisz ze spoko pomysl? to nie jakies zapatrzenie w siebie czy cos w tym stylu?

Gość ankafiranka
no co ty... Swietna sprawa. Napisz cos milego na odwrocie i bedzie git :D bedzie zadowolony

Gość ankafiranka
orientujesz sie jaki jest koszt takiegi profesjonalnego zdjecia? czy to sie placi za sztuki czy jak?

Gość iksssssiss
ja jestem umowiona ze znajomym fotografem i on mi policzy t taniej, ale wiem ze wmoim miecie facet bierze 30 zł od pozy... fotoggraf ze studiem...a do tego jeszcze wywoalnie w zaleznosci od iwelkosci...