Srelipe 0 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, murb napisał: Przecież wiesz, że nie zrobię tego. Blagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, murb napisał: Brodacz? Drwal? Wiking! Bardziej brodacz teraz, ale robota drwala też mi znana Dzięki, nie aż tak Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Srelipe napisał: Blagam Masz tyle angielskich stop wokół siebie. I możesz na nie patrzeć bez błagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Bardziej brodacz teraz, ale robota drwala też mi znana Dzięki, nie aż tak Drwal jak z Siekierezady Stachury czy raczej takie weekendowe cięcie drewna na ognisko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Sorry za byki klawiarura mnie nie oszczedza. Co do Philla Collinsa ten kawałek jest mega mocny. Gość potrafi naprawdę zagrać konretnie w temacie zupełnie jakby był aktorem nie piosenkarzem tylko. Bo on ma talent i to coś w sobie. Bez wysiłku kupuje sobie słuchaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 90 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Bym się nie brała za takie rzeczy. Co ty nie powiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Co ty nie powiesz Taka sugestia lekka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Bo on ma talent i to coś w sobie. Bez wysiłku kupuje sobie słuchaczy. Dokładnie to - talent i charyzma. Nie musi zdejmować spodni na scenie i tak ludzie rozdziawiaja japy z wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 0 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, murb napisał: Masz tyle angielskich stop wokół siebie. I możesz na nie patrzeć bez błagania. Wole Twoje xD Wroce niebawem skarbie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Taka sugestia lekka. Brum! Wysłuchaj! Zapisz w plikach. Dobre Dasz autograf Gwiazdo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, murb napisał: Drwal jak z Siekierezady Stachury czy raczej takie weekendowe cięcie drewna na ognisko? Jedno i drugie, ale tego drugiego czyli tyrówy przez rok czasu w takim klimacie wolę nie pamiętać za mocno Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Brum! Wysłuchaj! Zapisz w plikach. Śpiewam teraz do Korteza. Nie chcę psuć nastroju. Przed chwilą, Baba napisał: Dasz autograf Gwiazdo? Jak tylko się wygrzebję z diamentowej limuzyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Baba napisał: Bo on ma talent i to coś w sobie. Bez wysiłku kupuje sobie słuchaczy. To prawda, Phill potrafi nie tylko śpiewać, ale grać jednocześnie na perkusji lewą ręką co jest wybitnym talentem. Stąd też publika szalała na jego widok. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Jedno i drugie, ale tego drugiego czyli tyrówy przez rok czasu w takim klimacie wolę nie pamiętać za mocno Jesteś zaskakującym użytkownikiem tego oto forum. Śpiewa, ma brodę, rąbie drwa ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Dzięki za rozmowę i dobrej nocy. (Uważajcie na kosmitów. Pozamykajcie szczelnie okna i drzwi. ) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: To prawda, Phill potrafi nie tylko śpiewać, ale grać jednocześnie na perkusji lewą ręką co jest wybitnym talentem. Stąd też publika szalała na jego widok. Ja bym go łyżkami jadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Ja bym go łyżkami jadła. Chociaż jest brzydalkiem. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Jesteś zaskakującym użytkownikiem tego oto forum. Śpiewa, ma brodę, rąbie drwa ... Dzięki, jestem po prostu sobą nie pozerem jak ogórek twierdzi. Taki własnie jestem prywatnie między innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Chociaż jest brzydalkiem. 🫢 Co? On brzydal? Nie znasz się To mój kolejny ulubieniec. Wiem, powiesz brzydal i też się z tym nie zgodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Dzięki za rozmowę i dobrej nocy. (Uważajcie na kosmitów. Pozamykajcie szczelnie okna i drzwi. ) Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Dzięki za rozmowę i dobrej nocy. (Uważajcie na kosmitów. Pozamykajcie szczelnie okna i drzwi. ) Dzięki również Brum Kuruj się zdrowiej szybko i dobrej nocki życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 58 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, murb napisał: Dzięki za rozmowę i dobrej nocy. (Uważajcie na kosmitów. Pozamykajcie szczelnie okna i drzwi. ) Śpię przy otwartym oknie. Mam się bać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach