Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz2008

kupiłam kiecke na 100-dniówke co myślicie??

Polecane posty

Gość spaslak jestes
sukienka taka se ale tobie pasuje

Gość xyz2008
haha chyba masz straszne kompleksy jak kogoś tak nazywasz

Gość no jestes dosc pulchna
ale kiecka ladna:)

Gość tara8222
fajne masz piersi :-) i żeby nie było.. jestem kobietą :-p

Gość xyz2008
Co do szalu to nie pasuje raczej krótkie czarne bolerko nie zamiescilam tego zdjecia aby ktos komentował moją wage tylko sukienke może troche kultury??

Gość xyz2008
Niektórzy to chyba grubego człowieka nie widzieli proponuje film "gruby i chudszy"

nie przepadam za tym kolorem, ale ta sukienka w tym kolorze fajnie wyglada. szal jak najbardziej pasuje. ladnie wygladasz w tej sukience.ladnie podkresla Twoj biust ! udanej imprezy!

Gość xyz2008
ginorossi i ona...82 dziekuje za szczere opinie a inni niech z tym swoim buractwem siedza w domu zamykam wątek bo chamskie opinie na temat mojego wyglądu mnie nie interesują

Gość xyz2008
a ktoś wyżej kto udaje świnie tak naprawde sam nią jest

Gość dziqa
szczerze współczuję jesli niemasz nikogo bliższego, ktoby ci powiedział co myśli i doradził w sprawie tej sukienki, porażka pytać obcych ludzi czy sukienka jest ładna, może i jest ale co ty już własnego zdania nie masz? :-p

Gość xyz2008
Etam tyle ludzi pyta sie na forum co inni myślą o jakiś ciuchach internet to również budowanie jakiejś opini na dany temat stąd ten topic poprostu dobrze sie czasem zapytać kogos bez stronnego Oczywiste byłam po nią z mamą i z chłopakiem i proste że bez ich opini nie kupiłabym żadnej sukienki

Gość umowisz sie ze mna
całkiem fajna, swietny ma kolor, nie oklepany

Gość Nie podoba mnie się......
:o

myślę że.. ma kompletnie paskudny, nieelegancki kolor.. i nie piszę tego, bo jestem złośliwa, po prostu suknia/sukienka na studniówkę w moim mniemaniu powinna się różnić (klasą, elegancją) od np sukienki na wesele..

Gość Okrąglinek
Nie podoba mi się fason,ale właściwie nie widziałąm jeszcze studniówkowej sukienki, która byłaby ładna.Moja zeszłoroczna była zupełnie nijaka. Kolor natomiast to porażka, myślę,że nie pasuje kompletnie do okazji. Nie mówię,że każda sukienka musi być w kolorze oklepanej czerni,ale w tym wypadku to duża przesada. Ręce masz wyjątkowo pulchne,szal byłby wskazany,może też doda całości jakiegoś uroku.

Gość klalduh
wiecie co na forum to zawsze jak ktos ci mówi ze brzydkie ze mu si enie podoba ze dla niego w tym grubo wyglądasz to zaraz uatorzy takich topikow sie zloszczą, a jak juz ktos mowi ze sliczne ze to ze tamto to wtedy autor pisze o dzieki dziewczyny za szczere odpowiedzi - kurde tamte tez byly szczere, trzeba sie liczyc ze jak sie cos pokazuje publicznie to mozna zostac zjechanym a tak wogle to niewiem co sie dzieje z polskim spoleczenstwem juz jakas dziewczyna nie jest wieszakiem to od razu ze swinia ze gruba ze spaslak matko swieta wy ludzie naprawde niewidzieliscie grubych ludzi:O i jak ktos uslyszy ze ktos nosi rozmiar 40-42 to jzu ze tez napewno grubas ze takie osoby nei mogą byc seksi - matko era wieszaków najlepiej zeby wszytskei takie byly, ja bluzki koszulowe i zakiety niestety musze nosic rozmiar 40-42 a sukienki tylko rozm 42 pasuja poniewaz mam duze piersi natomiast spodnie nosze 36 i juz pewnie zaraz sie rzucą hieny ze gruba ze pasztet :O

Gość tralalalalalalalananana
Wedlug mnie sukienka doskonale podkresla twoj atut jakim jest biust :) bardzo ladnie (ale tez nie przesadnie) eksponuje go :) co do ramion hmmm... sorry 100dniowka jest zabawa przedewszystkim taneczna wiec nie przesadzajmy zeby dziewczyna ciagle byla okutana szalem ech... a jesli chodzi o kolor to bardzo pasuje do twoich wlosow :) (kawalek bylo ich widac:P ) i kolor jaknajbardziej elegancki!!! hallo mamy XXI wiek!!! wypowiadajace sie osoby chyba dawno za soba maja swoje 100dniowki... i nie widzialy co tez potrafia na siebie wlozyc dziewczyny... zycze przedewszystkim swietnej zabawy :) i powodzonka na maturze :P

Gość haha wow
dla mnie kolor beznadziejny, juz na zawsze fiolt bedzie mi sie kojarzyl z sutanna

Gość ladna sukienka
i nie sluchaj, ze jestes gruba jestes apetyczna i masz ladna figure, nie jestes szczupla, ale napewno nie jest to wada

fajny masz biust hehe ale spoko ja jestem dziewczyną ;) kolor sukienki mi sie środnio podoba ale ma rewelacyjny krój

Gość brzoskwinka1
Sukienka nie jest najgorsza - napewno dopasowana do figury, świetnie podkreśla piersi. Kolor mi się za bardzo nie podoba. ale kazdy ma inne upodobania. Zyczę miłej zabawy w kreacji :) najwazniejsze bys ty ię dobrze czuła!

Gość ja kupuje bo dla mnie
autorko jestes tu jeszcze?

sukienka nie jest zla. a autorka ma super piersi w niej, wiec nie ma sie o co martwic. ja jestem ciekawa czy pod sukienka masz biustonosz albo jakies wkladki. mam sukienke w podobnym fasonie tylko dekolt jest troszke glebszy i zastanawiam sie jaka bielizne ubrac. biustonosz koktajloty niestety jest za plytki.

a mnie się podoba ta sukienka! i kolor! i wcale nie uważam, że jesteś gruba!!!!! masz piękne piersi! a sukienka ślicznie je podkreśla. Baw się dobrze! (eh jak ja bym poszła znów na studniówkę ;) ) ale teraz to chyba tylko jako pani nauczycielka ;)

Gość gossssko
masz zdecydowanie za mały stanik wszystko ci sie wylewa z boku..kup sobie wieksdza miseczke...

rozwies sukienke na wieszaku aby sie rozprostowala troche do imprezy :)