Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz2008

kupiłam kiecke na 100-dniówke co myślicie??

Polecane posty

Gość ollinka135
krój sukienki ok, ładnie podkresla biust, tylko zmień bieliznę ;)

Gość xyz2008
Dzieki za wszystkie opnie pod sukienka mam stanik owszem z odrobine za mała miseczka ale do zdjecia nie miałam innego tak wycietego w dół z jednym ramiączkiem zapiętym przez szyje I to nie jest tak ze osoby poddajace sie ocenie zachwycaja sie opiniami pozytywnymi a na negatywne sie obrazaja Nie obrażam sie na słowa ze jestem przy kosci pulchna itd.lecz te sfomułowania o wiele różnią się od określeń ze jestem tłusta i że świnia powinnam mieć je gdzieś-ale niemam nie spływa to po mnie...

Gość Violet and Pink
Ładna chociaż mogłaby być krótsza. Ja mam sukienke za kolana. W takiej sukience ciężko sie potem tańczy. Zakup jakiś szal do tego lub bolerko. Zapraszam na moją stronę z biżuterią! http://violetandpink.republika.pl/ Każdy znajdzie coś dla siebie! TANIO!

Gość ja bym na twoim miejscu kupila
cos z ramionami zakrytymi, duza sie wydajesz przez te cienkie ramiaczka.

Gość jesiiicaaaaa
fajny kroj - podoba mi sie , jedynie do koloru nie jestem zbytnio przekonana , ale sa pprzeciez gusta i gusciki ;) Tobie moze byc w niej ladnie co do szala o ktorym wspominaly wczesniej dziewczyny - polecam raczej kupic bolerko - moim zdaniem te 'balowe' szale wygladaja strasznie , tak babcinie , postarzaja a Ty przeciez mlodziutka jestes :) tak wiec albo nic albo bolerko , napewno jakies znajdziesz , teraz taki okres ze duzo tego w sklepach Zycze udanej imprezy i pamietaj - najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czula pozdrawiam :)

\"kolor jaknajbardziej elegancki!!! hallo mamy XXI wiek!!! wypowiadajace sie osoby chyba dawno za soba maja swoje 100dniowki...\" jeśli to była aluzja do mnie, to rozczaruję, dokładnie pamiętam swoją studniówkę bo jednak nie była tak dawno :o kolor rozwodniony fiolet nie jest kolorem eleganckim i tyle.

Gość xyz2008
rozwodniony fioletowy... no to dobre tego jeszcze nie słyszałam

niebieski rozwodniony, sorki. ale kolor paskudny. będziesz małą syrenką ;) u mnie na studniówce też były takie, i bardziej oczojebne, niebieskie, ale faktem jest ze do dziś ze znajomymi wspominamy ze śmiechem - więc może ten plus zarobisz, że zapadaniesz tym w pamięć :P

Gość tralalalalalalalananana
no coz SAMANTA, jesli jedyne zabawne wspomnienia z Twojej 100dniowki to kolorowe sukienki kolezanek to bardzo wspolczuje imprezy :) 100dniowka nie jest balem w bialym domu tylko szkolna zabawa, jesli dziewczyna lubi taki kolor i jest jej w nim dobrze to czemu ma w nim nie wystapic????? gowno ja obchodzi co kolezanki twojego pokroju beda mowily.

Gość xyz2008
spokój spokój wyznaje zasade że nawet anonimowość na jakimś tam foum nie daje mi prawa do pojazdu po innych ludziach A co inni robią ? trudno... life is BRUTAL