asikowa1989 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jakie sa średnie ceny tabletek antykoncepcyjnych?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asikowa1989 0 Napisano Grudzień 17, 2008 uppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ws Napisano Grudzień 17, 2008 od 7 do 45 ... nie ma srednich cen, jedne kosztuja tyle inne wiecej i ju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Grudzień 17, 2008 www.google.pl od kilku złotych do ok 90 za listek - duza rozbierznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Grudzień 17, 2008 ja najtaniej płaciłam 2,48 a teraz 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asikowa1989 0 Napisano Grudzień 17, 2008 To są nawet takie do 10 zł?? Na jakiej podstawie lekarz wypisze mi tabletki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Grudzień 17, 2008 sa poniezej 10 zl lekarz Cie zbada i popyta o rozne rzeczy - powinnien tez zlecic badanie krwi i zrobic cytologie ale ni ekazdy to robi i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asikowa1989 0 Napisano Grudzień 17, 2008 A ta cena od czego jest zalezna?? Lekarza zainteresuje to czy stac mnie na tabletki za 50 zł czy nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Grudzień 17, 2008 lekarz powinien przepisac ci leki które są dla ciebie odpowiednie na podstawie wykonanych badań. zazwyczaj badań nie robią i przepisują te których producenci sponsoują danego gina:o mozesz poprosić o tanie ale to co zrobi twój lekarz zależy od niego a nie od forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asikowa1989 0 Napisano Grudzień 17, 2008 wiem ze nie od forum, pytam tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meggi22/86 Napisano Grudzień 17, 2008 Ja nie polecam tej metody antykoncepcji... ale nie kazdemu ona szkodzi. Radze Ci poprosic lekarza o skierowanie na badania, bo jesli przepisze Ci tabletki kierujac sie tylko ceną jaka Cie interesuje to mozesz miec problemy. Ja niestety mam teraz problemy z krążeniem, z bolesnymi miesiaczkami itp, oraz libido rowne 0 :( chociaz nie biore tabletek juz rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asikowa1989 0 Napisano Grudzień 17, 2008 dziękuję meggi22/86 jak zdecyduje sie na tabletki na pewno poproszę o badanie krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach