Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara25

Co sądzicie o tych obrączkach???

Polecane posty

Gość panna młoda podstarzała
mi się nie podobają jestem zwolenniczką tradycyjnych złotych, okrągłych

Gość hyuhui
nieeeeeee podobaja sie

hmmmm niby ładne ale.....co to za przyjemność przez neta kupić? nawet zmierzyć nie możecie i powybrzydzać :)

Gość jtjy
takie sobie osobiscie wole biale zloto i moze z jakims malym akcentem ziltego zlota :)ht

Gość Dagmara25
Ten pasek nie jest srebrny tylko z białego złota:))

nie podobaja mi sie. my osobiscie bedziemy szukac obraczek z bialego zlota z powierzchnia na przemian matowa na przemian sliska.i nie przez neta:) choc to wlasnie w necie takie wypatrzylismy

Mi też sie nie podobaja. Jeśli tobie się podobaja, to bierz i już.

E tam co wy dziewczyny takie na nie :) są fajne .Ja mam zwykłe ,bo takie mi się podobały ,no jestem prosta jak deska od płota :D Nie są jakieś tam wymyślne ,paseczek delikatny ,forma zbliżona do zwykłych ,jestem za :)jak ma kasę to może kupić ,w czym problem :) Aby tylko pasowały :)

Gość Dagmara25
Mnie się podobają i już je kupiłam. Pytam po prostu z ciekawości co o nich sądzą inni:))

Gość Dagmara25
Dziękuję:)) Miło że chociaż jednej osobie się podobają...

Gość ktos12313
Śliczne. Mnie się bardzo podobają ślub biorę w lipcu i też takie kupię

Gość Dagmara25
up..

Gość Dagmara25
podnosze

ładne my tez mamy mieszane obrączki z zółtego złota a na to nalozona jakby druga cieniusienka z bialego złota :) mi osobiscie normalne tradycyjne podobają sie ale wolalam cos innego, a z bialego zlota to tak sobie, wybraklam pierscionek zareczynowy z bialego zlota i teraz zaluje bo słyszałam teksty "to dostalas na zareczyny srebrny pierscionek:O"

hahaha olivvia no i co ze ci mowia ze dostalas ze srebra. przejmmujesz sie tym co inni mowia? ja mam z bialego zlota zarecz. i raz mi sie zdarzylo ze mi ktos tak powiedzial czy to nie srebro przypadkiem. to tlyko odpowiedzialam zeby przyjrzal sie lepiej.

wiesz princessa identycznie powiedzialam pewnej wrednej"kolezance" zeby lepiej sie przyjrzała:P a pozniej dodalam jeszcze jak mozna nie odroznic bialego zlota od srebra:P

hmm z tym pierscionkiem to tez dlatego troche zaluje bo dostalam go jzu dosc dawno, a od tamtej pory gust mi sie troche zmienil :P i mam większosc rzeczy z zółtego złota i poprostu czasem chcialabym go zalozyc a nie pasuje mi bo kolczyki mam z zółtego itd:P

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqq
obraczki z zoltego zlota nie sa juz modne, nawet jesli laczone sa ze zlotym. wybierz cale z bialego zlota.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zgadzam sie z wypowiedzia powyzej. moja kolezanka ma sklep jubilerski i mowila mi, ze zolte zloto biora albo osoby starsze, albo ....bez gustu, to jej spostrzezenie. teraz kroluje juz biale zloto albo platyna

Gość Dagmara25
Mnie się osobiście nie podobają wyroby tylko z białego złota. Zresztą jeśli ktoś ma np. łańcuszek kolczyki i jakieś pierścionki z żółtego złota to raczej platynowa obrączka nie będzie pasować. To tak jakby założyć dwa łańcuszki, jeden złoty drugi srebrny.Moim zdaniem głupio to wygląda