Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzior

Rude włoski u noworodka.

Polecane posty

Gość gość
Moje dziewczynki urodziły się z blond włoskami. Niestety dla tego, że były wcześniakami przewieziono je do innego szpitala, gdzie nie widzieliśmy ich dwa dni. Pierwszy pojechał mąż bo ja leżałam w szpitalu. Zadzwonił do mnie, że chba ke podmienili bo są rude i na nosku mają pierwszy pieg. Dzień później wypisano mnie ze szpitala i pojechałam prosto do Natalki i Martynki. W inkubatorkach leżały dwa moje skarby. Ja poznałam odrazu, mąż nie bo widział je tylko na zdjęciu. Starszy syn Bartosz ma czrne włosy po mężu, młodszy Igor brązowe, a starsza córka Kaja blond. Mamy całą mieszanke, a okazało się, że rudy kolor jest mieszanką naszych kolorów. Czarnego i blond.

Gość gość
Nie wierze też, że Martynka i Natalka mają rude włosy przez farbowanie. Przy każdym dziecku farbowałam włosy i tylko one są rude. Są śliczne i najbardziej kochane bo najmłodsze. Bartek ma 16 . lat, Kaja 14, Igor 12, a maluchy 3. Czasami ktoś z rodziny powie: - Takie śliczne, a rude. - Jak rude to gorsze? - Ważne żeby zdrowe było Kiedyś dziewczynka z klasy Igora zapytała po kim mają rude włosy. Nie umiałam jej odpowiedzieć bo po nikim, ale wtedy powiedziała, że jak była mała to też była ruda. Potem zachorowała na białaczke, a po przeszczepie włosy odrosły brązowe. Powiedziała też, że jej mama nigdy nie cieszyła się bardziej, a tata tęskni za swoją marchewką. Dlaczego rudzi są gorsi? Bo jest ich mało i nie jest to tak spotykany kolor. Powtarzam Nati i Marti, że mają najpiękniejszy kolor na świeci i mało spotykany. Różnią się tylko oczami. Natalka ma intensywnie zielone, a Martynka ciemno brązowe. Dominika :*

Gość gość
żeby dziecko było rude to musi dostac dwa geny jeden od ojca a drugi od matki, od samego ojca nie starczy i mogą to być geny przekazywne z dziada pradziada , które wyjdą dopiero w dziecku

Gość Vioola32
Mam rude dzieci,które na ulicy są pośmiewiskiem.Tylko ktoś kto ma rude dziecko wie co to znaczy.To przekleństwo.Niestety większość z nas wmawia sobie ze nasze dzieci są piękne.Nie są.

Gość Hjuga
Tak,zgadzam się.Jestem w ciąży,marzę o tym żeby moje dziecko nie było rude.Do przedszkola do którego chodzi mój syn,chodzi tez ruda dziewczynka.Widac ze ojciec się jej wstydzi,rzadko odbiera dziecko.Matka nauczycielka,koleżanki się z niej śmieją za plecami bo dziewczynka jest okropna.wolalabym chyba nie mieć dzieci.

Gość gość
Trzeba było nie chlać tyle to byś rudzielcowi nie dała, chyba że się ukrywał i był łysy. Teraz masz ogniste dziecko, dziewczyna to jeszcze ok za jakiś czas będzie miała branie ale samiec całe życie pod górę

Gość gość
Będzie kolejny Ed Sheeran ;)

Gość gość
Rude włoski mogą się zmienić. Mój synek urodził się z rudymi a teraz ma 5 lat i trzy kolory na głowie... ma jeszcze sporo rudych ale wiecej jest juz jasnego blondu a ostatnio zaczęły mu sie pokazywac pojedyncze czarne włoski takze wszystko jest mozliwe:)

Gość gość
Co za prymitywy z was.ile widzialam rudowlosych pieknosci ktorym tylko zazdroscic urody.kolor jak kazdy inny, wazne zeby nie bylo lyse ani siwe

Gość gość
Naprawde sie dziwie ze niby kobiety umiejace czytac, pisac i korzystac z neta a mentalnosc jak z jakiejs murzynskiej wioski.siostra meza ma rude wlosy o wszyscy sie nia zachwycali w dziecinstwie ze sliczna dziewczynka i jakos sie nikt nie czepial.no ale to nie polacy.

Gość gość
gość dziś Ale z Ciebie prymityw. A dlaczego nie może być łyse albo siwe? W czym rude jest lepsze od siwego? Albo czym blond czy szatyn/brunet jest lepszy od rudego? Najbardziej boli coś, co jest niezależne od nas samych. Czy rudy czy siwy, czy garbaty czy prosty, czy ma jakiekolwiek anomalia czy nie to pamiętajcie zawsze, że jest to przede wszystkim CZŁOWIEK. Ma on uczucia i cierpi tak samo jak Wy piękni.