Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiaaaaaaawwwww

jak ?

Polecane posty

Gość marysiaaaaaaawwwww

dziewczynki pomozcie ! :( poznalam typa jest fajnie milo iskierki sa, ale on ma tylko zawodowke, ja jestemm stypendystka..wiec jest lekka przepasc. nie wiem czy taki zwiazek o roznych poziomach wyksztalcenia ma przyszlosc...? nie mamy po 15 lat zeby sie bawić,,, wiec nie wiem , .. moze zawsze dorobic mature, ale jakos przeszkadza mi brak jego wykształcenoa:(

no cóż... ale może gościu i bez wykształcenia daje radę, jest obrotny, inteligentny i ogarnia życie? :) poznaj go bliżej... a potem podejmiesz decyzję.

Gość marysiaaaaaaawwwww
chodzi o to , ze nie chce popelnic bledu...

Gość KasiaKatarzyna
Ja miałam coś takiego kilka lat temu. Byłam wtedy jeszcze nastolatką, ale bardzo ambitną. Chodziłam do dobrego liceum, brałam udział w olimpiadach i konkursach. I poznałam Pana lat 22, który uwaga! Skończył tylko szkołę podstawową, ale był bardzo obrotny, kasiasty i w ogóle kumaty.. Jednak okazało się, że to dziura nie do pogodzenia, on nie rozumiał moich żartów, nie mogłam z nim porozmawiać na wiele tematów.. Potrwało to 2 miesiące;)

jeśli zauważysz, że on ma kompleksy na tle wykształcenia, albo dzieli was duża przepaść intelektualna, to uważam, ze nie ma sensu się w to pakować

Gość adadad
zrob co uwazasz za sluszne