Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawstydzona i juz 000

Odglos PIERDNIECIA wydobywajacy sie z CIPKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hahaha :D Też to mam. W czasie samego posuwanka słychać jak tam to powietrze mi kotłuje się w środku :D I też nie lubię zmian pozycji, zwłaszcza gdy trzeba się wypiąć, bo wtedy właśnie wychodzi to FRRRR ;D Teraz będę mieć nowego partnera i boję się tego naszego pierwszego wspólnego razu, bo nie wiem jak on na to reaguje :P Ale miałam raz dobrą sytuację. Trafił mi się prawiczek, co to nawet minetki jeszcze nie robił lasce. No i było bardzo fajnie, zabawiał się mną, odwrócił mnie na brzuch, wypięłam pupę, on do minetki a tu to właśnie... frrr ;P Ale miał minę hahaha po dziś dzień nie mogę z niego :D Uświadomiłam go dopiero później, a on powiedział, że się przestraszył i nie wiedział co to ;D

Hahaha no to ja też się przyznam :D też mam pierdzącą :P i tak jak koleżanka wyżej, już podczas słychać że powietrze we mnie jest a jak wyjmie i chce np położyć sie do misjonarki czy w ogóe to następuje ten odgłos ;D już sie przyzwyczailiśmy, śmiejemy się a on zawsze mówil "jak słoodko" ;D jak mi sie taki wypadek zdarzy ;D

Gość mi sie tezto
zdarzylo.ale dopeiro po kilku meisiacach seksu z moim facetem.mimo tego ze jest bardzo dosiwadczony to zaczal sie smiac jak jakis histeryk,i mowi co to jest?! haha.a ja tez sie zaczelam smaic a im abrdziej sie smnialam tym wiecej tych odlgosow bylo,to bylo straszne. i mowie w koncu,dobra,kontynuujemy.a on ,ok a moglabys tym razem nie pierdziec i w smiech.a ja,no co ty,ty myslales ze to bylo to?:P a on a co to bylo? to ty nei wiesz? nie:P no i prboowalam mu wybaczyc,niestety moj chlopak ejst anglojezyczny tylko i ciezko mi bylo to ujac w slowa jeszcze w atkim stresie.hehe.ogolnie pow ze pompuje powietrze do srodka i ono musi wyjsc ,a on ze peirwsze slyszy i an koncu zapytal? was it embarrassing for you?":P

Gość Hehehe-przypomnialam sobie
Tez kiedys tak mialam! Z moim drugim facetem - kurcze juz nawet o tym zapomnialam. Myslicie, ze to zalezy od faceta? Albo od wielkosci/grubosci/ksztaltu penisa? Z tamtym mialam to notorycznie - a kochalismy sie po 5-7 razy pod rzad z krotkimi przerwami po kazdym orgazmie z obu stron...alez mial zdrowie :P Zaden inny pozniej nie potrafil tyle razy pod rzad:) I faktem jest tez ze z zadnym z pozniejszych mi sie nie przytrafialo to...COS :DDD Ciekawe... Z moim obecym kochamy sie dlugo i namietnie, ale wielokrotny orgazm mam tylko ja(i nigdy tyle razy;P)..on czasami ma 2 razy pod rzad... To tyle z moich obserwacji:)

Gość ehehehehehhhhhhh i
z partnerem to jeszcze nic...... hmm ja tak raz.... po badaniu ginekologicznym prutnelam:o myslalam, ze umre jejjjjjjj ale dobrze, ze doktor w tamtym momencie gadal ale i tak watpie by to calkiem zagluszylo frrrrrrrrrrrrr:D :o

Gość Dzieci
ten odglos wydobywa sie po dluzszym stosunku i jezeli cipica pierdzi czyli ci dobze jest

:D:D:D pierdzenie cipką :o ?? czasami moze sie tylko wytworzyc podczas stosunku cos na kształt zasysania i wtedy moze powstac taki dzwiek, to tak jak dzieciaki odciagają przyssaną do buzi szklanke :D:D tez sie wtedy \"pierdzi\" buzią

Gość hm......
Moj Misiaczek mowi ze go to podnieca;)

Gość fajny zwieracz
Takie pierdnięcie ? to jak anioła rozkoszy wzdechnięcie Trzepnięcie skrzydłami rozkoszy A smród ? , niech piórami anioł rozproszy Jak włosy pędem wiatru smrodnego pruszyło To łechtaczce z pewnością też się udzieliło :classic_cool:

Gość wissniaa
dobry wiersz:)

Gość sVufgre4sdsqesgvsss
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra i moj czlonek nadal w akcji.