Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawstydzona i juz 000

Odglos PIERDNIECIA wydobywajacy sie z CIPKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

FFFFFFFFFFFFRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR hahahhahahaahhahahhhhhhhhhh

Gość ja nigdy tego nie miałam
a za każdym razem tak macie? bo w sumie ja sie kochałam na razie tylko kilka razy więc może później mnie to czeka

no ja sama sie tez usmialam!!! hahahaaa dzieki zaraz zajrze :D

aaaaa tak pomyslalam ze moze dlatego ze sie kochal;as dopiero kilka razy!! To nie chce cie martwic ale na BANK cie to czeka!! Przynajmniej juz wiesz jak masz sie zachowac hahahah :D

To normalne - zupełnie. Jeżeli sie wstydzicie, tym lepiej. Wstyd podkręca doznania. Jeżeli nie słyszę pierdnięć z cipki po - znaczy, że będzie poprawka :)

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3493546 HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAHhahahahhahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhahaahahhahhahaahhhahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahaahahhaahhhahah Sluchajcie!!!!!!!!!!!!!!! siedze w pracy a nie moge ze smiechu!!!!!!!!!!! JAK SIE POWSTRZYMAC?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahahaahaaaaaaaaaaa

Gość DobryDzień
a to wszystrko wina facetów, bo to oni pompują w nas to powietrze!

Gość DobryDzień
o matko! to ja już wolę swoje FFFFRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

nO WLASNIE!! a MY MUSIMY SIE WSTYDZIC!!!!!!!!!!!!!!! Juz by bylo lepiej gdyby to chlopak ''piednal'' anie >>dziewczynka

Gość memelia
;) cieszę się, że się podoba :D sama widzisz, ze inni mają jeszcze gorsze problemy heh :)

nooooooooooooooooooo!!! ja tez!! Ale tak musialam sie powstrzymywac ze smiechem ze mi lzy do oczu nalecialy jak to czytalam hahahhahahaahhaaaaaaahhhahhahaa

swego czasu na forum cosmo był topic o lasce, która dogadzała sobie świeczką, i niby jej się złamała od ciepła i kawałek został (prowo lub nie). I wiecie co jej doradzali? 1. kucnij nad ogniskiek i poczekaj az ci wykapie 2. wsadz se knota w cipkę, stań na głowie i udawaj, że jesteś znicz :) Kurde, aż muszę tego poszukać :)

nooo moze i gorsze ale wiecie4 co sobie teraz pomyslalm??? ZE MOZE MI SIE TAKIE COS PRZYTRAFIC JAK ON BEDZIE ZE SWOJA GLOWA WLASNIE TAM PONIZEJ PASA!!!!!!!!!!!!! To bede prawie w tej samej sytuacji!! o niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee OD DZIS ZERO SEKSU hahaha

Nie dziala stronka. Jeszcze raz :)

Gość DobryDzień
jeśli całej głowy tam nie włoży to na pewno nie będzie tak źle (-;

nooooo mam nadzieje :D Ale jestem ciekawa co ci faceci sobie wtedy mysla w swoich glowkach?? :)

moj ex twierdzil ze \" moja pisia mu śpiewa\" ;) lubil to. natomiast pierszy raz sie bardzo zawstydzilam, to byl moj pierwszy facet, kurde ale sie wstydzilam, az zapytalam sie pozniej mojej mamy czy to jest normalne! uspokoila mnie ze tak .

Gość DobryDzień
przypuszczam że ci nieuświadomieni myślą o tym najgorszym........................ups.

no i to byloby najgorsze!!! Chcesz byc seksowna, a tu pierd!!! Dlatego nie chce miec nic wspolnego z 'nieuswiadomionymi' wole 'uswiadomionych ' hahha

hahahahaahah ciociu dobra rada- tez mialam problem ze slowem '''nieuswiadomiony'' hahahaa No ja wiem ze to nie pierd ale ju zpisalam ze ten odglos ma jednooznaczne skojarzenie z pierdkiem :)

Gość panna nienaganna
mnie to się zdarza tylko w pozycji od tyłu (na pieska) i dopiero kiedy mój partner wyjmie penisa z pochwy. Kiedy zdarzyło mi się to pierwszy raz, sama nie wiedzialam co sie dzieje, powiedziałam \'ojej co to?\' ale że ani ja ani mój partner nie byliśmy doświadczeni po prostu zaczęliśmy się śmiać. teraz mi to nie przeszkadza oboje wiemy że to normalne ;)

Gość dejavuuu
"co to"? hahaha :D