Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimikiss

mam zaraz randke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gimikiss

jak w temacie zatem mam zaraz randke :D tj o 18tej ma po mnie przyjechac aaaaaaaaaaaaaa ale sie boje jestem cala w nerwach

Gość ona i już napisz
paula?

Gość gimikiss
nie nie paula :D kurcze boje sie, ze cos nie wyjdzie, ze cos palne glupiego i pomysli ze jestem glupia. w sumie romawialismy troszke na gg ale wiadomo kontakt twarza w twarz jest zupelnie inny niz internetowy ajjjjj

Gość ahahaha nastepna
przez gg sie umwawia :D a potem tematy zaklada czemu on i eni odzywaa ;(

Gość gimikiss
smieszne baaardzo smieszne. wiemy jak wygladamy, znamy sie z widzenia wiec gdyby nie chcial to by sie nie umawial. nie bede zakladac tematow "dlaczego sie nie odzywa" mozesz byc spokojny/a :D

Gość izka -
wyluzuj sie. on zapewne w tej chwili przezywa to samo, chlopaki tez sie denerwują

Gość gimikiss
heh na randce bylo suuuuuper nawet nie widzialam, ze ma takie cudne oczy w moim ulubionym kolorze ehhhh :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D

Gość gimikiss
kurcze... nie wiem co ze soba zrobic... ciagle o nim mysle. jest naprawde super :)) ehh nie chce sie za szybko w to wciagnac, zeby w razie czego nie cierpiec jakby sie nie udalo... kurcze nooo wydaje mi sie, ze przeciez moglby sobie spokojnie znalezc duzo ladniejsza dziewczyne, w sumie nie naleze do brzydkich ale zawsze cos mam do zarzucenia sobie. ze po pewnym czasie sie mu to znudzi i powie bye bye. rozmawiamy codziennie na gg od naszego spotkania. boje sie odrzucenia :(:(:(:(

Gość jaakkaka
rozumiem cie ale i zazdrozcze, z jakiego wojewodztwa ten facet :D

Gość gimikiss
heh wojewodztwa nie powiem ale powiem, ze z poludnia bardziej a dlaczego pytasz??

Gość jaakkaka
mialam ie z jednym spotkac, ale nie wyszlo, moze i dobrze, choc gdy widze jego opisy na gg typu ;) to mi smutno, ze ze mna nie pogada

Gość gimikiss
wiesz moze nic straconego jeszce trzymam kciuki. ja sie panicznie boje odrzucenia wiec dlatego jestem taka zeschizowana. a facet mi sie wyjatkowo podoba. moj ulubiony typ urody itd poczucie humoru aj co bede pisac...

Gość gimikiss
ja 25 on 26 :)

Gość jaakkaka
to w rownym wieku jetesmy prawie, jak ci zazdroszcze... a on sie nie odzywa :(

Gość gimikiss
masz racje chyba przepadlam i moje obawy ze sie zbytnio wciagne sa na darmo bo juz za pozno chyba :):):):)

Gość gimikiss
jaakkaka moze sie odezwie wysle jakies zyczenia swiateczne np kto zrozumie facetow, niby proste zadanie jak budowa cepa hahaha ale jednak...

ale czym ty sie przejmujesz?? odrzuceniem?? laska, dyby kazdy tak sie przejmowal, na swiecie cinko by bylo ze zwiazkami;) idz na zywiol, badz soba - jesli wszystko wyjdzie - to swietnie, jesli (odpukac!!!) nie - tzn ze nie byl ciebie wart;) Trzymam za was kciuki;)

Gość jaakkaka
wlasnie nie nakrecaj sie, choc ty juz sie z nim spotkalas, mnie juz wzielo przed i mam... nie odezwie sie... wiem o tym i strasznie mi z tym zle

Gość gimikiss
dodam ze randka jest z dziewczyna

Gość gimikiss
jaakkaka ale co sie stalo ze on sie nie odzywa??? zrazil sie czyms czy co???

Gość gimikiss
cienki podszyw:D

Gość gimikiss
psychiczna tortura tak wiem nakrecam sie niepotrzenie, ale moje zachowanie wynika z tego, ze juz sie kiedys zawiodlam i teraz tak mi zostalo:) ale ok trzymam sie mimo wszytsko jest ok a ja moze niepotrzebnie zaczynam wyprzedzac w wyobrazni fakty ze cos sie spierniczy

Gość jaakkaka
tzn poznalismy sie wnecie, troche rozmawialismy na tlenie, poczatkowo duzo, potem se mielimy spotkac , ale raz mu nie pasowalo, raz ja odwolalam dzien przed... pragnie milosci bo o tym pisze, mysle, ze bladzi jak ja... tzn. niby chce sie zakochac, niby ne.... nie gadam juz z im bo sie chyba narzucam, on am ie juz nie odzywa,ale jak napisze, piszemy troche

Gość gimikiss
chyba nie powinnam mu robić w samochodzie loda. pewnie pomyślał zrobiła mi robi każdemu a ja sie już zakochałam w nim! niewytrzymam

Gość gimikiss
ale zawsze Ty rozpoczynalas rozmowe czy on?? moze czeka na Twoj ruch? moze napisz tak wiesz niby w zartach: widze ze sie ktos obrazil/nie odzywa?? jestescie w podobnym wieku co my??