Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceniony prawnik

smiesza mnie kobiety ktore mowia ze wielkosc sie liczy

Polecane posty

Gość ceniony prawnik

ja mam 11 cm w stanie pelnego wzwodu a zarabiam okolo 18 tysiecy miesiecznie i jeszcze zadnej nie przeszkadzal moj maly kutas

Gość Poollinka
Nie liczy się tylko to ile zarabiasz , ale czy nie jesteś skąpy :) no i możesz być jeszcze miłym facetem .

Poprawiaj sobie nastroj, one leca TYLKO na Twoja kase a przyjemnosci maja ZERO bo nic nie czuja. A w ogole uwazam ze to prowokacja.

Gość ZMIEN CHLOPA
NOO LITUJA SIE BABY NAD TOBA ; 11 cm, czego chyba nie ptaszka, aha moze jezyk twoj ma 20 cm, to jest ok,:-P

Gość ceniony prawnik
sluchaj dramaqueen wazne ze one sa ze mna i sa mi wierne i chca ze mna byc i jest im dobrze malo ktora narzeka na cos bedac ze mna i nie, nie jestem skapty aha i nie pworokuje

Gość pocieszaj sie leszczu
na mnie bez 18 kawalkow leca jak widza mojego pytonga :D jakbym mial takiego malego fiuta zabilbym sie - serio:O

Ale się dajecie podpuszczać. Przecież to prowokacja "aż dudni" ;-p

Gość roPiNcHÓt von hi hi hi hi
...Ciemny Prawniku-- zobaczymy co powiesz gdy Twoja mamuśka opowie jak było jej dobrze z moim 18000 :1000 = 18 musisz zarabiać więcej.............................

Gość do prawnika
Po pierwsze prawniku dla normalnej kobiety twoja kasa będzie sprawą trzeciorzedną Po drugie te które sa z tobą dla kasy i tak moga chodzić na boki bo przyjemności cielesne też się liczą Po trzecie czym ty się chwalisz Mój maż zarabia 5 tyś ale ma chociaz czym mnie wypełnić.

Gość Ppozdro600
Ja bym cie ruuchac nie chciala liliputku 😴

Gość gość
W sensie ja 😴

Nic szczególnego, wierzę gościowi że jego kobietom jest z nim dobrze (tylko trochę dziwne że mówi o ich wierności używając liczby mnogiej ;) - harem ma czy co? :P ). A wierzę bo mnie się też nie zdarzyło spotkać takiej która nie byłaby zadowolona z mojego palca ;)

Gość ceniony prawnik
Mojej mamusi nigdy nie przeszkadzało moje 11 cm, zawsze mi go wypieści bardzo dokłądnie i dogłębnie i powtarza: mój ty pędraczku, tylko nie wiem dlaczego wpierw wkłąda sobie klocek mojego siostrzeńca a potem dopiero mam go dopychać moim pędrakiem :(

hm.... no właśnie.... ja jakoś nie zastanawialem się nad tym czy kobieta, która mi się podoba albo pociąga mnie........miałaa duży biust czy nie i inne i dziwne dla mnie by to było gdyby to był warunek conditio sine qua non .............