Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam antyperspirant

Odkryłam rewelacyjny antyperspirant

Polecane posty

Może na wstępie zaznaczę, że jestem już po przygodach z etiaxilem i antidralem. Preparat polecany przeze mnie jest produkowany przez firmę Sanoflore, do kupienia w aptece za ok 30zł. Sanoflore eliminuje zapach potu przez cały dzień, nie podrażnia, bo jest w 99%ze składników pochodzenia naturalnego, nie zawiera szkodliwego i nagminnie używanego do produkcji przez inne firmy soli aluminium lub inaczej glinu, wspomaga zdolność skóry do pozbywania się toksyn, zapach ma taki sobie - ziołowy, ponieważ zawiera olejek eteryczny z tymianku i cytryny. Na pewno szybki się z nim nie rozstanę.

Gość akacjaaaaaaaaa
hmm piszesz ze eliminuje zapach potu ale co z wydzielaniem potu? i sladami po nim? bo to moj najwiekszy problem

przeważnie skóra pod pachami jest po nim sucha, ale oczywiscie zdarzyły się sytuacje w których zrobiło się tam bardziej wilgotno. Nigdy nie pociłam się do tego stopnia, że miałam mokre plamy pod pachami, więc nie mogę powiedzieć ze 100% przekonaniem, że u osób z dużą potliwościa w ogóle niweluje pocenie się, co zresztą jest niezdrowe dla organizmu, ale z całym przekonaniem stwierdzam, że zapachu potu (co było dla mnie największym problemem) jest niewyczuwalny i nie zostają po nim ślady na ubraniu.