Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

czy nie przeraza was ludzka glupota?

Polecane posty

Niedźwiedziu ino nie utknijcie :P :D:D:D:D wkurzona byłem i podobają mi się Pieniny:) Z Trzech Koron pikny widok się roztacza:)

Złoty gupiki muszą być na nich kasiorę się robi złoty a u ciebie jak tam robota ? spelniasz sie w tym co robisz? podoba ci sie to co robisz...?

ktos, napisal moj mail na jakims topie i jeszcze napisalm ze to ja może to złoty?:P

a mówiac najprościej ktoś sie podszył człowiek wrócił po tułaczce 2 dni tu jest a tu już sie pod nieg podszywają

Dekusi-suniu ;) podszywani to się nie przejmuj :o po moja osobę tez notorycznie się podszywają :o :o jeszcze do Ciebie nie pisałem @ to nie ja byłem na wrzucie .. ;) ;) ale konta nie mogę założyć ..:P ;)

Widzę, że nektórzy znają mnie lepiej, niż ja sama :D I jakąż wielka mądrością popisał się ten, który zawyrokowal, iz psychologowie to idioci :D Oczywiscie, grupy ludzi wykonujace te same zawody sa idealnie homogeniczne pod wzgledem rozwoju intelektualnego, a wiec wszyscy psycholodzy to idioci, wszyscy grabarze to geniusze, a wszyscy weterynarze to imbecyle :D

Gość MNIE TO NIE PRZERAZA
ale denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!