Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amokk

PROSZE O POMOC!

Polecane posty

człowieku ale czy do ciebie dociera ze ona MUSI zjawic sie u lekarza???????? nie wazne ile zużyła musi rozumiesz???? ile masz lat?

czy to są dwei plamki czy zużyte 4 tamopy musi!!!!! Czy ty chcesz żeby nie daj Boze ona umarła???? Może juz tak dosadnie i wprost trzeba mówić do ciebie

Gość amokk
4 zużyte tampony

Pricpolo masz racje, juz chyba nie ma sensu sie produkowac. Albo to prowokacja albo mają po 15 lat.

Gość amokk
kawusia na śniadanie no jak 4 zuzyte to co?????????????????

Gość Boze co za ludzie
tak idioto! nie mow jej ze poronila! wogole nie idzcie do lekarza! zapomnijcie o sprawie! a po jakims czasie to co tam zostalo niewyczyszczone zacznie sie psuc i bedzie zajebiscie ;/. Boze co za dzieciaki, mam nadzieje ze to prowokejszyn..

Gość amokk
Dzisiaj odpada pojscie do lekarza, bo wlasnie dzwonilem do niej i polozyla sie juz spac, chyba ma goraczke wiec wziela gripex i spi. Jutro ja przekonam to pojdzie do lekarza.

i po ostatnim wpisie juz wiadomo ze to prowokacja. Że tez ludziom sie chce. Ktoś wie ze krwawienie to poronienie, ze jak sie psuje to gorączka. Tylko do kurwy nedzy jak sie potem komus naprawde cos dzieje to sie dziwmy wszyscy ze znieczulic!!!! Jak człowiek idiote z siebie robi pół godziny bo chce pomóc a potem sie okazuje ze w chuja jest zrobiony!!!

Gość amokk
ten wyżej to nie ja;/;/;/;/ jakis debil........

sama poroniłam i jak widze ze sobie ktos kurwa dla zabawy taki temat porusza to juz najgorsze skurwysynstwo!!!! I tak klne, może i jestem prymitywna, ale nie tak jak ten pustak co te prowokacje wymysla!!!!!!!!!

Nie mogę tego czytać.Jednak to prowokacja1 Bo nie chce mi się wierzyć jak można być takim grzecznie pisząc nieodpowiedzialnym!

Gość amokk
madonna nie denerwuj sie tak! jutro namowie ja na lekarza. te wpisy o tamponach to podszywy, bo nie wiem ile uzyla. miesiaczke miala tylko dwa dni. a jak z nia rozmawialem to mowila ze chyba sie przeziebila i dlatego miala tylko dwa dni. spi wiec i tak juz nic nie zrobimy. dziekuje za rady! i mamy po 21 lat.

Jesli Twoja dziewczyna miala \"okres\" w ciazy z bolacym brzuchem i na dodatek kraweienie bylo nobfite to oznacz poronienie wiem... bo sama tydzien temu we wtorek wyladowalam w szpitalu z plamieniem i blem brzucha a jestem w 8 tygodniu ciazy w piatek bedzie 9 tdzien. Lekarz mnie zostawil w szpitalu na 3 doby i 3 razy dziennie duphason i nospa, robione usg czy wszystko w porzadku. okzalo sie to przemeczenie i przez poranne mdlosci ktore spowodowaly nadmierny nacisk na brzuch. Wiec niech Twoja dziewczyna raz jeszcze zrobi test ciazowy jesli wynik bedzie pozytywny nieh biegnie predko do lekarza ,moze nie jest za pozno, a jesi wynik wyjdzie negatywny niech idzie tak czys iak na konsultacje. Kazde krawienie w ciazy jest nie bezpieczne chyba ze wystapi delikatne plamienie w dniu kiedy powinna byc m,iesiaczka tym ponic nie trzeba sie matrwic bo moja przyjaciolka tak miala gdy nie wiedziala o ciazy tylko takie plamienie zamiast okresu i bol brzucha ale inny niz okrwsowy tylko takie klocia od srodka i ma slicznego synka teraz :)