Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawusia65

Przemoc - dyskusja

Polecane posty

Witam. Chciałabym zapytać na forum o ilka rzeczy, które mnie interesują, gdyż na ten temat pisze prace zaliczeniową. A mianowicie 1. Czy potrafisz zdefiniować co to jest przemoc psychiczna? Proszę o wypowiedź na ten temat.

Gość nie da sie w to uwierzyć
umiem to opisać wystepuje wtedy kiedy jedna osoba próbuje wmowić drugiej osobie ze jest nic nie warta nic nie potrafi że jest nikim i nic nie osiągnie że to co robi to robi zle że np, takich ludzi powinno nie być etc takie osoby potrafią wmowic to drugiej osobie tak ze ona sama w to wierzy j

W rodzinie o jakiej strukturze się Pani/Pan wychowywał/a? a)w pełnej b)rodzinie niepełnej (tylko z matką lub tylko z ojcem) c)w rodzinie, gdzie jedno z rodziców ponownie wstąpiło w związek małżeński d)w rodzinie zastępczej e)w rodzinie adopcyjnej f)wychowywali mnie dziadkowie (śmierć obojga rodziców) W jakiej rodzinie się Pani wychowała? Ja niestety w pełnej i potrafie to określić tak samo

w pełnej to co napisałam to nie dlatego że mnie w rodzinie molestowano u mnie wszystko było ok

Gość a jaka jest
nagroda za udzial w konkursie?

a jaka jest przeciez to nie konkurs tylko podanie definicji molestowania zaraz by nagrody chcieli oj ludziska ludziska

Ja równiez wychowywałam sie w pełnej rodzinie a uważam że jestem ofiarą przemocy psychicznej. Wielu ludzi uważa że przemoc kazdego rodzaju dzieje sie tylko w rodzinach rozbitych i patologicznych.

Wiecie co chyba jutro zrobię na ten temat ankietę i ją wkleję. Miałam nie robić ale jestem ciekawa jak to wygląda u innych ludzi.