Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burton

kto wierzy w bzdurę zwaną światowym kryzysem ?

Polecane posty

Gość burton

ile jeszcze będzie podobnych bredni , by w imię kryzysu zarabiać więcej niż się ma, przez najgorszą rasę ludzką w garniturkach ?

Gość niestety to nie jest bzdura.

Gość Joe Dassin
kryzys to nie bzdura bzdura nie jest takze fakt, ze tzw. kryzys zostal wywolany celowo

O ile nic nie mam przeciwko powstawaniu różnych teorii o tyle smutnym wydaje mie się że ludzie wydawało by się inteligentni wierzą w spiski na taką skalę.

Gość chętnie doradzę
Ja nie jestem osobą inteligentną, dzięki temu mogę zupełnie bezkarnie wierzyć w to, co uważam za trafne. Bardzo współczuję tzw. ludziom inteligentnym, gdyż mogą sobie pozwolić naprawdę na bardzo niewiele. Wiążą ich jakieś radykalne dyrektywy pochodzące z niezidentyfikowanych źródeł.

Gość do chętnie doradzę
mylisz człowieka inteligentnego z pacanem :*

Gość popoppo
Kryzys jest, to nie ściema. U mnie w miescie 150 tysiecznych zwolniono 5 tysiecy osob :/

Gość krolelka deszczu
Boje sie!

Gość ja wierze w kryzys
bo firma mojego męża ma straty, co za tym idzie on mniej zarabia, i mamy problem z kredytem na dom. ten kryzys naprawde jest. babka w banku powiedziała, ze jakbysmy przyszli choć z pół roku wcześniej.. a teraz.. klapa

Gość ja wierze w kryzys
zrobiłam reklame jakiegoś konta bankowego blee

--> chętnie doradzę Kryzys to fakt, wiara nie ma tu nic do rzeczy. Twierdzenie że jest bzdurą jest nie warte komentarza.

Gość chętnie doradzę
Meryvin, a co ze światowym spiskiem? Ja jako prostak wierzę bezkrytycznie, w co popadnie, ale tym razem mam wątpliwości. Zastanawia mnie np. wysokość i rozmiar podstawy piramidy finansowej, usypanej przez banki, a także jej podobieństwo do osiągnięć Bagsika i Gąsiorowskiego. Zastanawia mnie także, ilu facetów zarządza bankami i czy na pewno są wobec siebie anonimowi. A już najbardziej mnie dziwi termin, w jakim zainicjowana została "reakcja łańcuchowa". Jeśli dobrze pamiętam, w trakcie kryzysu gruzińskiego Rosja otrzymała kopa w jaja za pośrednictwem swojej giełdy. Z wzajemnością - podobny "przypadek" wydarzył się za parę dni w NY.

Gość Ron Rothschild
Powiem wam jak jest. To My to wszystko wywołaliśmy. Cały świat jest pod naszą kontrolą. FED to MY :). Wojna w Iraku, Al-Kaida. Osama, 11 września, terroryzm, globalne ocieplenie, kryzys bankowy i wiele innych zdarzeń zostało zaprojektowanych w naszym wąskim kręgu zaufanych ludzi. Właściwie to złe określenie, lepiej byłoby powiedzieć - nadludzi :) Wkrótce zrobimy rozpierduche na cały świat jakiej jeszcze nie było, trzymajta się ludzie 🖐️

--> chętnie doradzę Spisek to teoria, wiara że tak jest to głupota. Dopóki nie mam dowodu to tylko teoria tylko tyle chciałem powiedzieć. Co do prawdopodobieństwa prawdziwości tej teorii ja się nie wypowiem jeśli idzie o ekonomie jetem sporym ignorantem.

Gość chętnie doradzę
Amant, powiększasz moje rozterki! Przecież ropa i surowce były najdroższe w czasach prosperity. Teraz niesamowicie potaniały, wzrosty cen są oczekiwane w miare wychodzenia z kryzysu... Ja się zachlastam! O csssso chodzzzzi tutaj???

Gość Joe Dassin
widzisz Myrevin, tu nie chodzi o spisek to cala inzynieria finansowa obliczona na scisle okreslone cele grupy ludzi(najmozniejszych)

Gość inżynier finansowy
:O Jedyne co można stwierdzić to to że banki źle gospodarują kapitałem gdyż wykazują niebotyczne straty , i jak tu powierzyć swoje oszczędności ogromnej firmie która za chwile wyciąga ręce do państa o dotację a jedyne co ma tak na prawdę robić to przechowywać $.