Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa8521

Zerwac?? pomocY piszcie prosze

Polecane posty

Gość kasiaa8521

Mam problem.. jestem z moim facetem 7 miesięcy. od początku miałam z nim problemy.. glownie o kłamstwa i małą niewierność.. gdy tylko byla okazja kłamał.. jesli bylo mędzy nami źle szukal pocieszenia w innych..zaczepiał je, pisał smsy z bylymi dziewczynami zazwyczaj o sexie..gdy powiedzialam ze mam tego dosyć i zerwalam przysięgal ze juz nie napisze do innych, nie spotka sie zadnai nie skłamie.. i Było tak.. dokąd nie zaczelismy wspolzyc. Po tym on okazuje mi coraz mniej uczuć. zaczyna kłamac...:( nie wiem co robić... prosze doradzcie:(

Gość kasiaa8521
Co o tym myślicie:(??

Gość express dual
myślę że powinnaś sama podjąć decyzję i nikogo się nie słuchać. ja ci jedynie mogę doradzić ze na twoim miejscu bym zerwała. sama niedługo zrywam ze swoim :)

Gość kasiaa8521
Ale ja go kocham:( zawsze jak juz z nim zerwe to niemoge bez niego wytrzymac i jestem zazdrosna..

Gość kasiaa8521
:(

Gość kasiaa8521
gdyby to dla mnie bylo takie łatwe.. :( ale niestety teraz czuje sie jak maszyna do sexu..nigdy mnie do tego nie zmusza ale zawsze jak jest sex jest dobrze a pozniej... :(

Gość kasiaa8521

Zerwać... nie jest uczciwy wobec Ciebe od początku. Rozumiem, że każdy popełnia błędy i należy dać drugą szansę, ale on chyba z niej nie skorzystał... że kochasz, też rozumiem, ale czasem trzeba rozumiem, a nie sercem... tak będzie lepiej, moim zdaniem.

Też sie czułam jak maszyna do seksu, może nie tak bardzo, ale... i pogadałam z narzeczonym, jest o niebo lepiej. Musisz zastanowić się co dla Ciebie ważne..;. nie ma sensu tkwić w związku w którym jesteś nieszczęśliwa. Trzymaj się:*

Gość kasiaa8521
chciałabym jeszcze sprawdzic jaki będzie jak przestane z nim wspolzyc.. i sprawdze to

Gość kasiaa8521

Niech zgadnę... masz 17-18-19 lat prawda? bo nie wydaje mi się by starsze kobiety były równie głupie co Ty. Ty go kochasz?? Po 7 miesiącach jesteś w stanie wybaczyć mu zdradę, kłamstwa itp w imię MIŁOŚCI?? Otwórz oczy. Facet ma Cię w dupie, pobzykał więc już się nie musi starać a Ty jeszcze za nim biegasz...

Gość kasiaa8521
tak masz racje.. mam 19 lat.. moze i jestem glupia i niedojrzala ale ja go kocham... i chcialbym aby on byl dla mnie taki jak dawniej

W sumie bez obrazy, ale zło ma rację - takie zachowanie "miłość i nic poza nią" jest charakterystyczne dla bardzo młodych dziewczyn, które jeszcze nie wiedza do końca czym jest prawdziwe uczucie... tlyko ja nie umoralniam, zeby nie było.

Gość kasiaa8521
nie obrazam się.. sama prosilam o wasze opinie

Gość kasiaa8521

Gość kasiaa8521
19