Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00000000000000000000

co zrobić żeby przy starcie systemu uruchamoiało się mniej problemów????

Polecane posty

mam lapa, system windows xp 2003. zapomniałam jak sie to ustawia i nie moge nigdzie zlaleźć.... proszę o pomoc... a tp dlatego, że mi sie wolno uruchamia, gg i skype juz wyłączyłam w ich ustawieniach ale jak wyłączyć np. free download meanger czy menedżera relatek HD audio.

miało być programów....

ściągnij sobie ccleanera albo easycleanera, tam to ustawisz. też nie pamiętam, gdzie to jest w rejestrze. od tego mam program, żeby nie musieć pamiętać;)

dobra, wiem uruchom-> msconfig-> uruchamianie/usługi-> odznaczasz-> zastosuj. i restart

kurcze, ale kiedyś sciągnęłam jakis tam program z neta i (nowy bo miesięczny) komp z trojanem wylądował z trojanem w serwisie... :( wolałabym nie ryzykować, teraz ściągam tylko to co niezbędne....

dzieki shao ale teraz by sie przydał informatyk, żeby mi powiedział które mogę odznaczyć, a które s niezbędne do funkcjonowania kompa....

realteka bym raczej nie wyrzucała, bo to ważne jest. możesz usunąć winampa, komunikatory, bearshary i inne torrenty. jak czegoś nie znasz, to nie ruszaj.

a dlaczego relateka nie wyrzucać??? na starym (bardzo starym) kompie go noie miałam chyba i problemów z dżwiękiem nie było. ale właśnie gg, skype, lighscrible Pankle control, free menagera wszystko tego typu usunęłam, zostały tylko jakieś tam skróty... dać screena???