Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedsoszla dentyskta

ile kosztuje wyposazenie gabinetu stomatologicznego ? 100tys?

Polecane posty

Gość gość
Generalnie, aby wszystko podliczyć i mieć realne koszty to warto zajrzeć między innymi na stronę sklepu medycznego https://medisquad.pl/. To jest barzo dobre rozwiązanie. W jednym miejscu jest praktycznie wszystko, co potrzebuje do pracy sprawny stomatolog.

Gość gość
Oprócz mebli, wyposażenia higienicznego i innego wymienianego przez użytkowników w komentarzach wyżej, ważny jest też sprzęt codziennego użytku taki jak różnego rodzaju instrumenty np. zgłębniki, lusterka itp, ja polecam sklep www.medinstruments.pl bo instrumenty zakupione tam są dobre jakościowo i nie zużywają się tak szybko.

Gość gość
Za spam powinny byc takie kary pieniezne, że by sie jeden debil z drugim dobrze zastanowil, zanim zaczalby zasrywac internet jakimis zalosnymi wypierdami.

Gość gość
To twoim zdaniem gdzie ludzie mają się reklamować ? w gazecie wyborczej ????

Gość gość
Firma www.gemini-euro.pl oferuje zaopatrzenie branży medycznej w jednorazowy sprzęt i akcesoria medyczne oraz diagnostyczne, preparaty do dezynfekcji. Można liczyć na doskonałą jakość asortymentu. Solidny i rzetelny sprzedawca. Terminowość i fachowość to ich dewiza.

Gość gość
Znalazłam ostatnio firmę z zaopatrzeniem w środki higieniczne www.aseopaper.pl i zdecydowałam się skorzystać. Zaopatrzyłam swój gabinet w potrzebne artykuły po konkurencyjnych cenach. Transakcja ekspresowa.

Gość gość
Ja znam taką firmę i można u nich kupić praktycznie wszystko od artykułów do dezynfekcji , sprzed rehabilitacyjny, artykuły higieniczne, suplementy, kosmetyki, artykuły stomatologiczne i tym podobne. Ja osobiście w tym sklepie https://almamed.pl/ robię często zakupy do swojego gabinetu.

Gość gość
O wiele za dużo. wystarczy sobie tylko spojrzeć na ceny myjki ultradźwiękowej lub specjalistycznych urządzeń czyszczących narzędzia, by zdać sobie sprawę, że to nie takie hop siup. o tutaj: yeson.eu/pl/c/Myjki-ultradzwiekowe/4

Gość gość
kilka lat temu, gdy otwierałam swój gabinet, nie miałam pojęcia, ile to mnie może kosztować. Na szczęście kolega po fachu polecił mi firmę medi.com.pl. Tam doradzono mi indywidualnie i dostosowano ofertę pod moje potrzeby, również te finansowe. Kilka miesięcy temu zamówiłam tam również program IRIS i.. jestem więcej niż zadowolona. Program ten pozwala na koordynację wszystkiech danych, szybko i sprawnie.

Gość KamilaK45
Żeby nie przepłacić, najlepiej sprawdzić różne oferty. Ja wysyłam zapytanie ofertowe przez stronę http://medicalonline.pl i wybieram najkorzystniejszą ofertę. Oszczędzam czas, bo nie muszę sprawdzać wszystkich firm po kolei, a mam gwarancję, że portal jest wiarygodny, bo już sprawdzony. ;-)

Gość Iga

Z tego co się orientuję to w  sklepie stomatologicznym profitssm.pl można najtaniej kupić produkty firmy NSK- kątnice,prostnice,mikrosilniki oraz liczne przyrządy do protetyki, skalingu, profilaktyki, endodoncji czy chirurgii.

Gość Henhen

Ja również polecam sklep dentystyczny profitssmpl. Zamawialiśmy u nich  z mężem już kilka razy i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości sprzętu oraz tego jak szybko zrealizowali nasze zamówienia. 

Gość monikalubicz

Wcale koszt nie musi być aż tak duży. Zawsze można wyposażyć się w meble używane, w pełni sprawne za pół ceny. Polecam sklep med-elektronik.pl w tym przypadku ;)