Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nienormalna

Dziewczyny tez tak macie?? czy jestem nienormalna

Polecane posty

Gość chyba nienormalna

Nigdy nie mialam faceta tzn nie bylam w powaznym zwiazku bo...jak tylko zdobede faceta to juz mnie nie pociaga:(( Chodzi o to ze na poczatku jest super, czuje motylki w brzuchu zalezy mi staram sie a kiedy juz widze ze facet jest moj caly czar pryska:(( CHyba bede do konca zycia sama..:((

Gość gluouaaaaa
nie martw sie tez tak miałam :) a najbardziej jarali mnie Ci , ktorzy nie chcieli mnie :D

Gość Blue_lagune
ja tez tak mam :(

Gość chyba nienormalna
dokladnie najbardziej mnie ciagna ci ktorzy sa niezainteresowani!! a jak juz po wielkich trudach i staraniach ich soba zainteresuje to juz wcale nie sa dla mnie atrakcyjni;/ dobrze ze nie tylko ja tak mam

Gość Blue_lagune
Gluouaaaa tez tak miałAŚ ? nastapil jakis przelom?? Zakochalas sie?

Gość chyba nienormalna
no to mnie pocieszylyscie..czyli nie jestem nienromlana tylko jestem wariatka;/ mam 20 lat:((

Gość ja tak miałam do 16.
roku życia. Wtedy poznałam mojego mena i jestesmy od 6 lat razem :) wczesniej, gdy ktos mi sie podobał i ja wiedziałam, ze zaczynam sie podobac jemu czar pryskał i zmieniałam obiekt swoich zainteresowan ;p

Gość Blue_lagune
Ja tez mam 20l i najdluzej wytrzymalam z chlopakiem pol roku ( na sile) na poczatku bylo odlotowo, a potem widzialam go juz tylko w ciemnych barwach :( Moze nie spotkalam jeszcze tego jedynego...

Gość nie trafiłas na prawdziwą
miłość jak trafisz to tak szybko nie przechodzi ja swojego męża tak kochalam że pomimo jego róznych róznistych wybrykow i picia nie odeszłam.................dopiero jak musialam teraz go nie kocham