Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PowidzialamFacetowi

Powiedziałam facetowi

Polecane posty

Lady_GLUTTER ty to masz chyba naprawdę glut zamiast mÓzgu załosne- nie będzie miało swiadomosci

Gość kinga1804
szkoda mi takich ludzi co tak mysla plytko o tych dzieciach

autorko wez w ogole na Twoim miejscu bym sie nie wypowiadala na forum bo zaraz obraza cie mohery typu olja co to same zaliczyly wpade i ciesza sie ze innym tez sie zycie skomplikuje.poczekaj na jakas reakcje ze strony faceta

Gość kinga1804
moja mama mnie tez sama wychowala miala meza ale ja zostawil i kazdej mlodej dziewczynie rzycze zeby miala taki kontakt z mama jak ja wlasnie z niia

Gość kinga1804
moj chlopak nigdy by nie pozwolil na aborcjr ajezeli by pozwolil to wiem ze nie jest mnie wart i mojego dziecka

a to ciekawe ze znasz mnie na tyle dobrze ze wiesz ze zaliczyłam wpadkę buhahaha chyba sama jestes z pęknięto kondona i tylko twój przykład przemawia za aborcją :/

Gość PowidzialamFacetowi
Lady... dzięki. Niestety jak sie mówi o aborcji w naszym kraju, to sie jest zaraz wyzwanym od dzi.wek. W NORMALNYM kraju ludzie moga decydowac czy chca miec dzieci czy nie i nie sa tepieni jesli chca aborcji. ALE zyjemy w "katolickim" kraju.... Napisalam bo nie mam z kim o tym pogadac a dreczy mnie to ze on sie nie odzywa. Tlumacze sobie, ze potrzebuje czasu i mam nadzieje, ze sie odezwie...

Gość o raaany ale problem
Jutro idz do lekarza i defintywnie upewnij sie czy wogole w tej ciazy jestes. Potem zadzwon,albo jakkolwiek skontaktuj sie z ojcem dziecka. Ustalcie spotkanie.SPOTKAJCIE SIE!!! Na spotkaniu ustalicie dezycje co robic,czy usuwac czy wychowywac i tyle. Proste!

Gość kinga1804
olja chyba nie ma po co pisac przeciesz oni sa madrzejsi

nie odzywa sie bo czeka na wiadomosc czy w tej ciazy wogole jestes....

masz racje kinga alady jest tak tępa ze nie dostrzegła ironi w mojej wypowiedzi ale coż nie każdemu Bóg dał

Gość kinga1804
olja poprawilas mi chumor hi hi

Gość PowidzialamFacetowi
Zrobiłam trzy testy i kazdy wyszedl pozytywnie, wiec chyba nie klamia :/ Po drugie chetnie bym sie z nim skontaktowala, ale musze na to czekac jeszcze pare dni. A to ze sie nie odzywa.... boje sie i tyle. Cy poczuł strach, czy szok czy musi sobie przemyslec. Jakby nie patrzac dowiedzial sie ze jestem z Nim w ciazy.

no niestety u nas nie mozna nawet o tym mowic.osobiscie sama bym sie chyba nie zdecydowala ale przeciez kazdy ma prawo wyboru i usilne przekonywanie naiwedzonych mamusiek,ktore gowno wiedza o czyims cudzym zyciu,do urodzenia niechcianego dziecka jest bez sensu.ciekawe czy na zywo bylyby takie harde,no ale w necie to moga wyzyc swoje frustracje po calym dniu w pieluchach;)

Gość kinga1804
humor*

kinga1804>> ja tam ciebie rozumiem :), jesteś w ciąży i inaczej do tego podchodzisz bardziej emocjonalnie. Od razu wyobrażasz sobie swoją córkę/syna na których dokonujesz zabiegu.... Ja ani nie mam ani w najbliższym czasie nie planuje. Aborcji nie popieram i jestem na "nie" ale wychodzę z założenia , że to jest ich sprawa jaką decyzje podejmą. Jak narazie jest panika"czego się nie odzywa" i znając życie wszystko jakoś się ułoży.

Gość kinga1804
jestem w ciazy wiec pieluch jeszcze nie mam he he

to masz 2 wyjscia: --sama podejmujesz decyzje co robic --czekasz a on sie wypowie w tej sprawie pewnie upija sie z kumplami z radosci ze tatusiem bedzie ;p

Gość kinga1804
tak prawdopodobie bede miec corke i nawet jak cos sie jej takiego przydazy mam nadzieje ze nie pomysli o aborcji.

aaa szkoda gadać poprostu uważam że jesli ktos robi coszle to trzeba to powstrzymac a ty taka feministka jestes tylko przemysl dokładnie o co walczysz bo tak to wypowiadają sie tylko dzieciaki co nie mają o niczym pojęcia

Gość PowidzialamFacetowi
"pewnie upija sie z kumplami z radosci ze tatusiem bedzie " wolałabym ta opcję. Ale raczej to niemozliwe.. :(

Gość kinga1804
szkoly sa teraz zaoczne wiec sie wszystko ulozy a mature robie

będąc w ciąży i mając dziecko można zrobic mature ukonczyc studia i wiele więcej

Gość kinga1804
tak moze sie ciesze bardziej z tego dzieka bo u mnie bylo prawdopodobienstwo ze nie zajde w ciaze . wiec moje marzenbie mam nadzieje ze sie spelni

byc moze autorka powinna poczytac topik o dziewczynach starajacych sie o dzidziusie i jeszcze to przemyslec...

Gość kinga1804
i pomysl sobie ze za 2 latauslyszysz slowo mamo. przez aborcje mozesz nigdy tego nie uslyszec mozesz skreslic szanse na dziecko wiadomo ze czesto nie mozna miec juz dziecka