Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cjskadvnjav

jak to rozwiazac?

Polecane posty

Gość cjskadvnjav

jest taka sytuacja, chodzimy ze soba od 2 miesiecy, ustalilismy razem ze na sylwestra idziemy na impreze za ktora mamy zaplacic 400zl, ale nie rozmawialismy jeszcze o tym kto ma zaplacic, mamy zrobic to jutro bo bedziemy sie widziec. Czy powinnam oczekiwac od swojego chlopaka ze on pokryje te koszty czy powinnismy sie zlozyc na nia. Dodam ze oboje pracujemy ale ja jestem w tym momencie w troche lepszej sytuacji finansowej. Jestem zdania ze powinnismy sie zlozyc a wiem ze on pewnie mysli podobnie chcialabym poznac jednak wasze zdanie, z gory dzieki

Gość lkijhg
on powinien zapłacić!!!

Gość photoss
Moim zdaniem powinniscie sie złozyc po połowie:) oboje bedziecie sie bawic:) skoro zarabiasz co bedziesz faceta naciagac:P

Gość paloma28
złożyć się. jak najbardziej. a na pewno to zaproponować. mialam jedna koleżankę, ona zawsze kiedy przychodziło do płacenia na randce wyjmowała swój portfel, i nigdy nie zdarzyło jej się płacić. przyznała mi, bo to niezła aparatka była, że czasami w tym portfelu nic nie miała ;) ale liczy się gest. teraz pracuje na dobrym stanowisku w pewnej londynskiej firmie. ale to tak na marginesie. fajna z niej dziewczyna, a już dawno się nie widziałyśmy... pozdrawiam, i życzę szampańskiej zabawy!!! i szczęsliwego 2009 :)

Gość Joe Dassin
dlaczego obcy ludzie maja mowic ci czego powinnas oczekiwac?:o:o

Gość i dont care about us
skladka zdecydowanie

Gość koza po kawie
Gdzie jest tak tanio>>???