Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappppa

samotna kobieta i jej cialo po dziecku

Polecane posty

Gość pappppa

jestem samotna matka poznalam faceta wszytso jest fajnie mowie mu o moich komplekasach jakie mam tj.rozstepy, duzy ale juz nie jedrny za bardzo biust...z tym ze jestem bardzo zadbana on to wie cwicze chodze na fit basen dietuje itd.wkrotce wyjezdzmay sami na dwa dni i wiem ze wkoncu pojdizmey do lozka ale jak to jest tak naprawde czy faceci tylko tak mowia ze im to nie przeszkadza te nasze kompleksy czy poprostu nie patrza az tak na too??

Gość pappppa
no dobrze seks seksem tez jestem tylko czlowiekeim i tez pragne seksu ale wzrokowcami to Wy faceci napenwoe tez jestescie

Gość dyziek
nie wiem jak inni faceci ale jak mi się dziewczyna podoba to nie zwracam uwagi na drobne niedoskonałości urody, za dużo kilogramów albo za mało kilogramów bo najważniejsza jest pasja i chec szczera a nie tam jakieś rozstępy których on pewnie nawet nie zauważy

Nie mogę się wypowiadać za innych mężczyzn, ale jeżeli patrząc na kobietę widzę ją dokładnie taką jaką jest - nie idę z nią do łózka.

Gość pappppa
no to mnie troche podbudowaliscie:)

Gość pappppa
nie rozumiem patrzysz iwidzisz ja taka jaka jest czyli????

w seksie chodzi chyba o coś innego. przecież partner nie będzie prowadził oględzin twojego ciała, pomiarów nie będzie - to nie jest przegląd! ;)

Gość pappppa
oby bylo tak jak mowicie....bardzo sie wstydze krepuje

faceci dziesięć razy bardziej od rozstępów nie lubią kiedy kobiety się im żalą jakie to mają paskudne ciało przez nie, dziesięć razy bardziej od nie za jędrnego biustu nie lubią kiedy im o tym przypomina i użala nad sobą. faceci lubią kiedy kobieta akceptuje swoje ciało bez względu na to jak wygląda. W końcu wybrał Ciebie i przecież nie jest ślepy więc ciesz się z tego, a nie szukaj problemów bo je znajdziesz na pewno...

Gość zapamiętaj to
Narzekanie na rozstępy cellulit czy grube uda to najgorsza rzecz jaką możesz zrobić. Nie przyznawaj się do kompleksów przed facetem.

Gość pappppa
zabiles mnie Tym madrym tekstem:)dziekuje to fakt

Gość pappppa
czyli co nie mowic juz wiecej o tych kompleksach?

Gość pappppa
no dobra a moze jakis facet ktory ma taka kobiete niech sie wypowie?!!

Gość pappppa
aaaaaaaa

Gość pappppa
Panowie gdzie sie podziewacie??

Gość gosiaczek_76
mam podobny problem a raczej dylemat:)

Gość pappppa
no wlansie Panowie chcemy poznac wasze szczere zdanie!

Gość gosiaczek_76
nie wiem ja chyba nie będę mówić ale z drugiej strony jesli z kims sie jest to raczej nie poweinno sie miec żadnych oporów jak myślisz?a długo się znacie?

ja wam powiem tak dziewuszki :) chłopcy nie lubią słuchac naszych narzekań i ogólnie przyjęło się, że jak się nie mówi o swoich niedoskonałościach, to one nie istnieją. ja jednka należę do takich osób, które mówią o swoich kompleksach na głos i żartuję sobie z nich - to taki mój sposób na akceptację no i poza tym lubię posłuchać tych miłych kłamstewek mojego chłopaka w stylu "kochanie, twoje piersi wcale nie są małe" :) :)

Gość pappppa
no niby nie no tez tak uwazam.znamy sie 3 miesiace tak oficjalnie z 2 sie spotykamy.to wsyztsko bylo ciezkie ja juz dlugo jestem sama on po siwerzym roztsaniu nie chcial sie zbytnio wiazac ale jakos idzie zobaczy,my po tym wyjezdzie...:)

Gość pappppa
a Wy ile ejstescie razem??

Gość gosiaczek_76
A u nas to dziwna historia znamy sie chyba około 4 m-cy ale jest to znajomośc interentowa telefoniczna on teraz przyjedzie na swięta nie będę z nim spac ale w przyszłości.....

Gość pappppa
moze to glupio zabrzmi ale daleczego nie???jezlei rzypandiecie sobie do gustu przeordzi sie to w uczucie....no to kto wie jestescie dorosli

Gość miss karoline
ja odlatuje przy wszelkich pieszczotach, a oral jest super! naprawde kreci i dochodze, ale tylko po wczesniejszych pieszczotach reka

Gość gosiaczek_76
tak wiem ale właśnie mam te opory

Gość gosiaczek_76
generalnie moje ciało bardzo zmieniło sie po 2 ciążach mi to nie przeszkadza ale jemu może

Gość pappppa
no wlansie ja tez sie niby przywyczailam ehhh najgorsze te rozstepy na brzuchu czu w dotyku i piersi niby duze kazdy mowi fajne noa le tylko w staniku hehe