Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleszcz

dlaczego tak wiele kobiet na palcach dłoni nic nie chce nosić ?

Polecane posty

Gość kleszcz

Czy kobiety obawiają się zakładać złoto białe albo srebro na palcach dłoni i uważają, że bezpieczniej jest trzymać biżu w sejfie zamknięte ?

Gość ciekawskadziewucha
moze poprostu nie lubią, głupie pytanie

Gość kleszcz
pytania nigdy nie są głupie, natomiast mogą być tylko głupie odpowiedzi, pozdrawiam odpowiadającą na moje pytanie :)

Gość ciekawskadziewucha
zdarzają sie też i głupie pytania, sama nie raz takie palnęłam. Pozdrawiam również :)

Gość koza nocna
takie tam..........

Gość kleszcz
zauważyłem, że gdy na kafeterii pytanie zadaje facet to kobiety stosują tak zwaną zmowę milczenia , na zasadzie - facet to wróg numer jeden i facetom odpowiadać nie wolno :)

Gość plomien
moze są wolne i nie chcą pokazywać na palcach zadnych pierscionków żeby facet, który miałby ochote do nich podejsć, zobaczyl pierścionek i pomyślal sobie że sa zajęte -- http://www.youtube.com/watch?v=bkwk3Vobfc8

Gość pabesite
ja nic na palcach nie nosze, nie lubie i juz, moglabym nosic tylko pierscionek zareczynowy lub obraczke, za to lubie bransoletki, no i zegarek nosze, ale na palcach nic

Gość kleszcz
no właśnie, jeżeli już kobiety zakładacie pierścionki na palce to jak dajecie znak facetom, że ten albo inny pierścionek nic nie znaczy i to nie jest pierścionek zaręczynowy ?

ja nie noszę, bo to niewygodne. w ogóle raczej nie noszę biżuterii. żyję dość aktywnie i pierścionki by mi przeszkadzały. kiedyś mi się zdarzało, to zazwyczaj je gubiłam, bo zdejmowałam do mycia rąk i zapominałam o nich...;)

Gość dobre to
noszę tylko obrączkę. U mnie sprawa jest prosta, wolę chować moje dłonie niż je eksponować. Mam "starą" skórę na dłoniach. Taka drobna wada genetyczna :o

Gość kleszcz
moim zdaniem pierścionek na palcu kobiety wiele może znaczyć, więc chyba lepiej jest aby panna szukająca męża nie zaznaczała się pierścionkiem na palcu :) ale już widziałem takie panny , które wolne z wyboru i niezamężne zakładały obrączki aby tylko nie były podrywane dlaczego aż tak :)

Gość koza nocna
uwielbiam pierścionki .sporo ich mam .Niestety przeszkadzają mi w pracy:( ( macanie kur)

Gość dobre to
najwidoczniej nie mają ochoty na żadne związki. Moja obrączka jest ślubna.

Gość kleszcz
( macanie kur) hmmmm, czy sekspistką jesteś ?

jak chcą być wolne, pasuje im stan singielki, to się opędzają na wszelkie możliwe sposoby. niestety panowie, szczególnie podpici, potrafią być namolni i zwykłe czyli słowne argumenty do nich nie docierają. a obrączka raczej zadziała;)

no sorry, ale z tego to się tylko zbijać można. z całym szacunkiem, ale do niczego innego się to nie nadaje;)

Gość kleszcz
Shao_Lin , czyli uważasz , że każda mężatka powinna nosić obrączkę na palcu i uważasz, że to wystarczy ? :)

nie, nie powinna. to dobrowolne jest:) a czy wystarczy? zapewne nie. szczególnie, że i dla samych posiadaczek to nie zawsze jest problem;)

Gość kleszcz
czyli już jest pewna wiedza, wiedza dla facetów, że nie zaobrączkowane i nie zapierścionkowane kobiety można podrywać :)

Gość koza nocna
kleszcz nie, ale u spowiedzi nie jestem

kleszczu a wiesz, że można mieć uczulenie na metale? i to może być powód braku obrączki? i jednocześnie brak ostrzeżenia przed np. wyrośniętym bysiem na 2,10m, niekiedy mocno zazdrosnym i nerwowym na pewnym tle?:D

Gość kleszcz
jeszcze jeden materiał do przemyślenia dla facetów, panowie - pamiętajcie o tym, jeżeli Wasza kobieta nie lubi nosić żadnych pierścionków lub pierścieni albo sygnetów z kamykami to macie mniej forsy do wydania , taka kobieta , która nie lubi nosić biżu to jest SKARB i można spoko pójść na browara :)

Gość kleszcz
kobiety , które nie lubią nosić biżu pozwalają facetom zaoszczędzić sporo pieniędzy i o to chodzi :)

Gość stryujhk
a ja uwielbiam bizuterie i mam jej mnostwo ale teraz pracuje z zarciem i z monich 6 pierscionkow nosze tylko 2 a i kolczykow terz nie mam tylko dwa male w 2 i 3 dziurce w uchu oczywiscie