Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka232323

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gwiazdka232323

chcielibyście dostać od swojej dziewczyny pod choinkę shaker? albo co chcielibyście dostać?

gwiazdko pewnie ze bysmy chcieli ale najbardziej to bym chcial zeby mi poswiecila caly wieczor dla mnie :D

Gość gwiazdka232323
lodzik no nie wiem ale cały wieczór razem będzie,miło też będzie:) jakiś pomysł na prezent?

gwiazdka ty chcesz zebysmy ci pomogli wybac prezent tak ?? Jak tak to napisz cos o swoim facecie czym sie interesi itp :) to nam ulatwi :))

gwiazdka ty chcesz zebysmy ci pomogli wybac prezent tak ?? Jak tak to napisz cos o swoim facecie czym sie interesi itp :) to nam ulatwi :))

Gość gwiazdka232323
książka odpada chociaż dużo czyta bo dostał rok temu,koszula niedawno na urodziny,perfumy rok temu na urodziny,więc? nie mam pomysłu interesuje sie podrózami...

Gość podróże kształcą
może do Tajlandii na seksturystykę:p albo wyślij go po piwo do sklepu:) a serio to może coś związanego z podróżami np. ciekawą pamiątkę z miejsca, o którym marzy żeby do niego pojechać taki zachęcacz na przyszłość

Gość oios
a ja mam pytanie do kryzysowej. czy nie udzielalas sie jakis czas temu na gumtree? :)

Gość dextter
szejker to dobry pomysł:D jak lubi drinki do tego może jeszcze dobra flache ;) i papcie obowiązkowo heh a co dla dziwczyny kupic?? 20 lat

a co dla dziwczyny kupic proponował bym wedke z kompletem kolorowych spławików i roznorakiego rodzaju haczyków:D a mowiac powaznie mojej lubej ostatnio sprawiłem fajny karnet do SPA... watpie czy którejs kobiecie taki prezent nie sprawi radochy ...